شناسهٔ خبر: 19192496 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: فولاد نیوز | لینک خبر

دردهه مبارک فجر رخ مي‌دهد :

افتتاح 716 میلیارد ریال سرمایه گذاری صنعتی و معدنی در جنوب كرمان

صاحب‌خبر -
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان خبر داد: 21 طرح صنعتی و معدنی با سرمایه گذاری بالغ بر 716 میلیارد ریال در ایام دهه مبارک فجر در جنوب کرمان افتتاح می شود. 
به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان گفت: به مناسبت گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر تعداد 21 طرح صنعتی و معدنی برای افتتاح رسمی در جنوب کرمان در نظر گرفته شد و با حضور مسئولین کشوری، استانی و منطقه ای به بهره برداری خواهند رسید.
دکتر محمود اسکندری نسب گفت: برای راه‌اندازی طرح‌های مذکور بالغ بر 716 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری صورت گرفت است.
وی با اشاره به اشتغال‌زائی این میزان پروژه اقتصادی و تولیدی جدید در جنوب کرمان، تصریح کرد: با افتتاح پروژه‌های اقتصادی دهه فجر امسال، بیش از 379 فرصت شغلی جدید پایدار در این منطقه ایجاد خواهد شد.
 رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان تصریح کرد: از میان طرح‌های افتتاحی 15 طرح صنعتی می باشد که عمدتاً در زمینه تولید قطعات پلاستیکی، آب مقطر و آب اسید، انواع میوه آجیلی فرآوری شده، رب گوجه فرنگی، بسته بندی انواع میوه و سبزی، تولید نایلون و نایلکس، درب و پنجره UPVC، کیک و انواع شیرینی، تولید انواع قیر و سردخانه فعالیت دارند، فعالیت دارند. 
دکتر اسکندری نسب افزود: 5 طرح دیگر در حوزه معدن و صنایع معدنی فعال هستند که یک کارخانه فرآوری سیلیس، یک معدن مس و سه معدن کرومیت را شامل می شوند.
وی خاطرنشان کرد: در میان واحدهای مذکور اولین کارخانه فرآوری سیلیس جنوب کرمان نیز وجود دارد. از مصارف سیلیس می توان به استفاده در صنایع ساخت شیشه و چینی، سرامیک، ریخته گری، پشم شیشه، به عنوان نیمه هادی در صنعت الکترونیک و ... اشاره کرد.
دکتر محمود اسکندری نسب خاطرنشان کرد: در جنوب کرمان از مجموع 5 پروانه بهره برداری و مجوز برداشت معدن سیلیس، 4 فقره (80%) طی دولت تدبیر و امید و از مجموع 3 پروانه اکتشاف، 2 پروانه (67%) طی دولت تدبیر و امید صادر شده است.
 رئیس سازمان صنعت، معدن  تجارت جنوب کرمان ادامه داد: ذخیره قطعی سیلیس منطقه بالغ بر 500 هزار تن می باشد و ذخیره احتمالی نیز بیش از یک میلیون تن برآورد شده است.