نادر میرشکار ضمن تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: با بهره برداری از این طرح ها برای 704 نفر شغل ایجاد می شود و برای اجرای آنها در مجموع 2 هزار و 228 میلیارد ریال سرمایه گذاری انجام شده است.
وی افزد:452 واحد تولیدی راکد و نیمه فعال در سامانه بهین یاب تاکنون نام نویسی کرده اند که 332 واحد تولیدی به بانک های عامل معرفی شدند و از این تعداد به 111 واحد تولیدی تسهیلات پرداخت شده است.
وی افزود: از این تعداد 32 واحد تولیدی در بخش صنعت و معدن و 79 واحد نیز در بخش کشاورزی بوده است.
میرشکار گفت: 22 واحد تولیدی راکد در سیستان و بلوچستان با اشتغال 440 نفر امسال در استان راه اندازی شده است.
وی در ادامه گفت : 31 واحد تولیدی که با ظرفیت کم مشغول به کار بودند با اشتغالزایی 350 نفر در سیستان و بلوچستان دوباره احیا شدند.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای امسال تا کنون 65 پروانه بهره برداری با اشتغال 782 نفر نیز در سیستان و بلوچستان صادر شده است.
میرشکار اظهار داشت: 70 پروانه اکتشاف در بخش معدن در سیستان و بلوچستان امسال صادر شده است.
وی افزود: سیستان و بلوچستان از لحاظ ذخایر معدنی به رنگین کمانی از معادن در کشور معروف است.
وی تصریح کرد: تا قبل از سال 90 کل ذخایر معدنی شناسایی شده 600میلیون تن بوده که بر اساس اکتشافات انجام شده هم اینک بیش از یک میلیارد و 300میلیون تن ذخائر معدنی در سیستان و بلوچستان به ثبت رسیده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان با اشاره به میزان صادرات سیستان و بلوچستان خاطر نشان کرد: 417 میلیون و 459 هزار و 179 دلار کالا از ابتدای سال تا کنون به خارج از کشور صادر شده که نسبت به سال گذشته 12 درصد افزایش داشته است.
نادر میرشکار گفت: عمده کشورهایی که صادرات به آنها انجام شده افغانستان، پاکستان، ترکیه، کویت و امارات بوده است.
میرشکار اظهار داشت: مصالح ساختمانی، مواد شوینده، مواد غذایی، فرش و مواد اولیه پتروشیمی از جمله اقلام صادراتی استان است.
وی تصریح کرد: برنج و میوه های گرمسیری عمده کالاهای وارداتی است که از کشور پاکستان صورت می گیرد.
وی افزود: کل واردات از گمرکات، بازارچه های مرزی و منطقه آزاد تجاری چابهار 614 میلیون دلار بوده که عمده واردات از منطقه آزاد چابهار انجام شده است.
وی راهاندازی تولید سیمان در سرباز، فولاد مکران در چابهار، کاشی و سرامیک در زاهدان، تولید لاستیک و تولید پودر شوینده در زابل و زاهدان را از جمله مهمترین پروژههای تولیدی در دست اجرا در سیستان و بلوچستان ذکر کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: مس چهل کوره نصرت آباد، کارخانه تولید پلیمر در زاهدان و قوطیسازی کنسرو در کنارک تا پایان امسال افتتاح می شود.