شناسهٔ خبر: 18863295 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: سپید آنلاین | لینک خبر

تذکر سازمان غذا و دارو به واحدهای تولیدی مواد غذایی درباره استفاده از تخم‌مرغ

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو گفت: کارخانجات تولید مواد غذایی در صورت استفاده از تخم‌مرغ، ملزم به استفاده از تخم‌مرغ مایع پاستوریزه هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از سازمان غذا و دارو، سمیره مصاحب درخصوص استفاده از تخم مرغ در واحدهای تولید کننده مواد غذایی، با توجه به مخاطرات میکروبی و فیزیکی استفاده از تخم مرغ معمولی گفت: به منظور ارتقاء سطح ایمنی و سلامت محصولات غذایی و با بررسی‌های کارشناسی بعمل آمده، همه واحدهای تولید کننده محصولات گوشتی و فرآورده‌های غذایی که در فرمولاسیون ترکیبی آنها تخم مرغ استفاده می‌شود و فرآوری آنها بدون فرآیندهای گرمایی است، ملزم به استفاده از انواع تخم مرغ مایع یا پودر پاستوریزه دارای پروانه بهداشتی ساخت هستند.
صباح خاطر نشان کرد: حسن نظارت بر اجرای این موضوع بر عهده معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور خواهد بود.

نظر شما