شناسهٔ خبر: 185294 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

جام بیستم – ۲۰۱۴ برزیل

صدور بیانیه در مورد حرکت مهاجم اروگوئه/ فیفا: بعد از دریافت گزارش داور اعلام موضع می‌کنیم

فدراسیون بین‌المللی فوتبال جهان تا دریافت گزارش داور و بررسی آن در مورد حرکت زشت مهاجم اروگوئه از اعلام‌نظر و موضع خودداری می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس ساعتی پس از انجام بازی اروگوئه و ایتالیا که سه‌شنبه شب به وقت تهران انجام گرفت و تیم قاره آمریکایی موفق به کسب برد یک بر صفر و راهیابی به دور بعد شد، فیفا اطلاعیه‌ای صادر کرد.

این سازمان در بیانیه‌ خود نسبت به حرکت بحث‌انگیز سوارز اعلام کرد تا زمانی که داور بازی گزارش مکتوب خود را ارائه نکند، از اعلام موضع خودداری خواهد کرد.

در این مصاف سوارز در دقایق پایانی دور از چشم داور شانه کیه‌لینی بازیکن ایتالیا را گاز گرفت. حرکت زشتی که از دید دوربین‌ها دور نماند.

پیکارهای جام جهانی فوتبال از تاریخ 23 خرداد در کشور برزیل در 8 گروه 4 تیمی آغاز شد که تا 22 تیرماه ادامه خواهد یافت.

برای دیدن اخبار جام جهانی اینجا را کلیک کنید.

انتهای پیام/ن