شناسهٔ خبر: 160248 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

جام جهانی 2014؛

سرمربی تیم ملی فوتبال مکزیک: به برد فکر می کنیم

تهران - ایرنا - سرمربی تیم ملی فوتبال مکزیک پیش از رویارویی با کرواسی تاکید کرده اگر مقابل این تیم به تساوی فکر کنند، شکست خواهند خورد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، تیم ملی فوتبال مکزیک در دیدار سوم خود در گروه A، ساعت 30 دقیقه بامداد فردا (سه شنبه) به وقت تهران در شهر ˈپرنامبوکائوˈ به مصاف کرواسی می رود.

میگل هره را با تشریح وضعیت تیم خود در گفت و گو با روزنامه ˈگاردینˈ گفت: به پیروزی و رسیدن به مرحله بعدی می اندیشیم.

وی افزود: می دانیم که اگر بازی به تساوی کشیده شود نیز به مرحله بعدی صعود می کنیم ولی اگر پیش از آغاز دیدار به فکر تساوی باشیم، بدون شک شکست می خوریم.

هره را به این روزنامه گفته است: ایده ما برای این دیدار این است که برای پیروزی به زمین مسابقه برویم و می دانیم کرواسی نیز برای گرفتن 3 امتیاز به میدان می آید که این موضوع می تواند فضای مناسبی را در ضد حمله ها در اختیار ما قرار دهد.

ورزشی (6). ** 547 ** 1589