شناسهٔ خبر: 159487 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فردا قدیمی | لینک خبر

بسته خبری «فردا» از آغاز دور سوم مرحله گروهی؛

در شب دوازدهم جام بیستم چه گذشت؟+ تصاویر و جدول پایانی گروه اول و دوم

با آغاز دور سوم از مرحله گروهی این رقابت ها، تیم های برزیل و مکزیک از گروه اول و هلند و شیلی از گروه دوم صعود کردند و 4 روز دیگر هلند و مکزیک از یک سو و برزیل و شیلی از سوی دیگر در مرحله یک هشتم به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

صاحب‌خبر -
سرویس ورزشی «فردا»- دوازدهمین شب از مرحله گروهی رقابت های جام جهانی فوتبال با برگزاری 4 مسابقه در گروه های اول و دوم به پایان رسید و در پایان تیم های اسپانیا، استرالیا، کامرون و کرواسی از این رقابت ها خداحافظی کردند.

با آغاز دور سوم از مرحله گروهی این رقابت ها، تیم های برزیل و مکزیک از گروه اول و هلند و شیلی از گروه دوم صعود کردند و 4 روز دیگر هلند و مکزیک از یک سو و برزیل و شیلی از سوی دیگر در مرحله یک هشتم به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

مدعی قهرمانی با جام خداحافظی کرد

تیم ملی اسپانیا در آخرین دیدارش در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل برابر استرالیا به برتری رسید.

در گروه B رقابت‌های جام جهانی 2014 برزیل تیم‌های ملی استرالیا و اسپانیا از ساعت 20 و 30 دقیقه امروز (دوشنبه) در ورزشگاه بایکسادای شهر کوریتیبا به مصاف هم رفتند که در پایان این دیدار تشریفاتی، ماتادورها با سه گل به برتری رسیدند.
 
نماینده آسیا و قهرمان دوره قبلی جام جهانی که با شکست برابر هلند و شیلی خود را حذف شده می‌دیدند، در این بازی تشریفاتی برای حفظ حیثیت خود به مصاف هم رفتند که نیمه اول این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود اسپانیا به اتمام رسید. برتری شاگردان دل‌بوسکه در نیمه دوم علاوه بر حفظ شدن، بر کیفیتش نیز افزوده شد و اسپانیایی‌ها موفق شدند دو گل دیگر هم به ثمر برسانند.
 
گل‌های این دیدار را داوید ویا (36)، فرناندو تورس (69) و خوان ماتا (82) به ثمر رساندند تا مدافع عنوان قهرمانی، با یک پیروزی پر گل با این دوره از رقابت‌ها خداحافظی کند.













خط و نشان هلند برای مدعیان

لاله‌های نارنجی موفق شدند به عنوان صدرنشین گروه B به جمع ۱۶ تیم برتر رقابت‌های جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل صعود کنند.

  تیم‌های ملی هلند و شیلی در دور سوم مرحله گروهی رقابت‌های جام جهانی 2014 برزیل و از گروه B رقابت‌ها از ساعت 20 و 30 امروز (دوشنبه - به وقت تهران) به مصاف هم رفتند که این دیدار در نهایت به برتری 2 بر صفر هلند انجامید.
 
در این دیدار که در ورزشگاه کورینتیانس شهر سائوپائولو انجام شد، دو تیم برای اینکه بتوانند خود را به عنوان تیم صدرنشین گروه B معرفی کنند، برابر هم قرار گرفتند.
 
نیمه اول دیدار هلند - شیلی با تساوی بدون گل به پایان رسید اما در نیمه دوم شاگردان فن‌خال در دقیقه 77 روی یک ارسال توسط لروی فِر به گل رسیدند. لاله‌های نارنجی در دقایق پایانی بازی نیز توسط ممفیس موفق به گلزنی شدند تا با گل دقیقه 2+90 این بازیکن هلند با نتیجه 2 بر صفر بازی را به پایان برساند.
 
به گزارش تسنیم، هلندی‌ها با این پیروزی 9 امتیازی شدند و به عنوان تیم اول گروه B باید به مصاف تیم دوم گروه A بروند که این تیم هنوز مشخص نشده است.













جدول پایانی گروه دوم



برزیل صدرنشین صعود کرد

برزیل با پیروزی بر کامرون موفق شد به عنوان صدرنشین صعود کند تا در مرحله بعد حریف شیلی شود.

 دیدار تیم‌های برزیل و کامرون در دیدار سوم خود در گروه A از ساعت 30 دقیقه بامداد در ورزشگاه نشنال دو برزیل به مصاف هم رفتند که در پایان برزیل با برتری چهار بر یک به کار خود پایان داد.
 
نیمار در دقیقه‌های 17 و 34، فرد 49 و فرناندینیو 84 برای برزیل و جوئل ماتیپ 26 برای کامرون گلزنی کردند.
 
در پایان این دیدار برزیل با کسب هفت امتیاز از سه دیدار خود موفق شد عنوان صدرنشینی را کسب کرده و به عنوان تیم نخست این گروه به مصاف شیلی برود که در گروه B رتبه دوم را کسب کرده است.
 
مکزیک هم با هفت امتیاز و تقاضل گل کمتر دوم شد تا حریف هلند در مرحله بعدی باشد.

مکزیک حریف هلند شد

تیم ملی فوتبال مکزیک با برتری پرگل مقابل کرواسی به مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۱۴ صعود کرد تا حریف هلند در این مرحله از مسابقات شود.

 ورزشگاه پرنامبوکو شهر رسیفه از ساعت 30 دقیقه بامداد امروز (سه‌شنبه) پذیرای تیم‌های کرواسی و مکزیک در آخرین دیدارشان در گروه A مسابقات فوتبال جام جهانی 2014 بود.
 
برخلاف آنچه که پیش از بازی تصور می‌شد، این مکزیک بود که شروع بهتری داشت و حتی در نیمه نخست تیر دروازه کرواسی را هم به لرزه درآورد، نیمه‌ای که نتیجه‌ای جز تساوی بدون گل نداشت. 
 
در نیمه دوم مکزیک بهتر از 45 دقیقه نخست بازی کرد و با ورود خاویر هرناندز به جای جیووانی دوس سانتوس در دقیقه 62 توان تهاجمی این تیم بیشتر شد. سبزپوشان مکزیک آنقدر حمله کردند تا اینکه روی کرنر ارسالی از سوی هکتور هررا، رافائل مارکز، کاپیتان 35 ساله تیم ملی مکزیک موفق شد، دروازه کرواسی را باز کند. هنوز کروات‌ها  به خود نیامده بودند که آندرس گواردادو سه دقیقه بعد از گلزنی مارکز موفق شد برای دومین بار دروازه شاگردان کواچ را باز کند.
 
پس از این گل کرواسی بی‌انگیزه به دنبال توپ می‌دوید و مکزیک به دنبال زدن گل‌های دیگر بود که در این بین خاویر هرناندز با گلزنی در دقیقه 82 اختلاف را به سه گل رساند و جشنواره گل آزتک‌ها را کامل کرد.
 
البته این پایان کار نبود و تیم کرواسی در دقیقه 87 توسط ایوان پریسیچ به یک گل رسید و اختلاف را به دو گل رساند. در نهایت مکزیک بازی را با نتیجه 3 بر یک برد تا با هفت امتیاز و تفاضل گل 3+ به عنوان تیم دوم گروه A راهی مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی 2014 شود. تیم ملی مکزیک در این مرحله از مسابقات به مصاف هلند می‌رود.

















جدول پایانی گروه اول