رضا کمالی مقدم در گفت و گو با خبرنگار اعزامی ایرنا، پس از کسب مدال نقره هفدهمین دوره بازیهای آسیایی در اینچئون، افزود: پیش از بازیهای آسیایی اینچئون گفته بودم که با پیروزی و کسب مدال طلای این رشته از دنیای قهرمانی کبدی خداحافظی خواهم کرد اما این آرزوی من محقق نشد.
این ورزشکار جوان ایرانی ادامه داد: ما شایستگی کسب طلا را داشتیم اما اشتباه کوچک یکی از اعضای تیم شانس قهرمانی را از دست ما گرفت و ما باکسب نقره از این بازیهای خارج شدیم.
وی اضافه کرد: تازه ازدواج کرده ام و فکر می کنم باید در کنار خانواده ام باشم و به همین خاطر ورزش حرفه ای را ترک می کنم تا فرصتی برای استعداد های جوان این رشته باشد.
رضا کمالی مقدم پس از باخت ایران برابر هند و کسب مقام نیاب قهرمانی هفدهمین دوره بازیهای اسیایی اینچئون از دنیای قهرمانی این رشته خداحافظی کرد.
غلامعباس کروکی دیگر عضو تیم ملی کبدی ایران نیز گفت: همه چیز دست به دست هم داده بود تا ایران قهرمانی این دوره از بازی های آسیایی را از دست دهد.
وی اضافه کرد: مصدومیت های پشت سر هم و داوری در نتیجه این بازی تاثیر گذار بود و در دقایق پایانی ما همه چیز را از دست دادیم در حالی که نیمه نخست را بازی را با برتری قابل توجهی به پایان رسانده بودیم.
به گفته کروکی داوران خطاهای پنجاه پنجاه تیم های ایران و هند را به نفع هند می گرفتند و این از عدالت دور است.
این کبدی کار کشورمان گفت: ما به بی تجربگی خود باختیم و امیدوارم بتوانیم در دوره های بعدی عنوان قهرمانی آسیا را در کارنامه تیم ملی ثبت کنیم.
تیم ملی کبدی ایران با شکست 25 بر 27 بازی را به حریف هندی خود واگذار کرد تا با مدال نقره این بازیها را به پایان برد.
هفدهمین دوره بازیهای آسیایی 2014 اینچئون 28 شهریور ماه آغاز شده و فردا (12 مهرماه ) با معرفی برتر ین های 36 رشته ورزشی به کار خود پایان خواهد داد.
کاروان ورزشی ایران با 282 ورزشکار در 22 رشته از مجموع 36 رشته ارایه شده در این بازیهای شرکت کرد و تاکنون توانسته با 18 مدال طلا، 13 نقره و 17 برنز رده پنجم جدول این رقابت ها را در اختیار داشته باشد.
ورزشی (4)*/*1828/9126**1379
بازی های آسیایی 2014
کاپیتان تیم ملی کبدی: به سادگی نتیجه را به حریف واگذار کردیم
اینچئون - ایرنا - کاپیتان تیم ملی کبدی ایران گفت: همه تلاش مان را کردیم و خیلی جلوتر از تیم هند بودیم، اما خیلی ساده بازی را واگذار کرده و مدال طلا از دست دادیم.
صاحبخبر -