شناسهٔ خبر: 1584130 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: موج | لینک خبر

رئيس فدراسيون قايقراني:

مدال سونيا گماري بسيار دلچسب بود

رئيس فدراسيون قايقراني گفت: کسي فکر نمي‌کرد که ما در اين ماده مدال کسب کنيم و به همين دليل مدال برنز سونيا گماري براي همه دلچسب بود.

صاحب‌خبر - به گزارش خبرگزاري موج، غلامرضا اميني بعد از کسب مدال برنز رشته اسلالوم توسط سونيا گماري اظهار کرد: مدال گماري بسيار ارزشمند بود. با وجود کشورهاي شرق آسيا کسي فکر نمي‌کرد که ما بتوانيم مدالي را در اين ماده به دست بياوريم.
اميني ادامه داد: 7 ماه تمام زحمت کشيديم و اين مدال ارزشمند نتيجه همه آن زحمت‌هايي است که کشيده شده است.
رئيس فدراسيون قايقراني گفت: اسلالوم رشته بسيار سختي است و خانم گماري واقعا غيرتمندانه کار کرد که توانست اين مدال را به دست بياورد. مدال او بسيار دلچسب بود.
او در پايان گفت: کار کاروان قايقراني ايران با 9 مدال به پايان رسيد که فکر مي‌کنم در کل راضي کننده بود. هرچند ما دوست داشتيم به جاي يک طلا دو طلا را به دست بياوريم، اما؛ اميدوارم مردم از ما راضي باشند.