شناسهٔ خبر: 1545261 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ورزش۳ | لینک خبر

کرمي: شرمنده مردم شدم

کاپيتان تيم ملي تکواندو گفت: مي‌خواستم در چهارمين حضورم در بازي‌هاي آسيايي با مدال به ايران بازگردم اما شرمنده مردم شدم.

صاحب‌خبر -

یوسف کرمی کاپیتان تیم ملی تکواندو پس از شکست مقابل نماینده ازبکستان در هفدهمین دوره بازی‌های آسیایی اینچئون اظهار داشت: ضربه سه امتیازی حریف به من اثابت نکرده بود، اما داوران رای را به سود حریفم اعلام کردند. من در ادامه تمام تلاشم را کردم و اختلاف امتیازاتم را به یک رساندم و اگر چند ثانیه ببشتر زمان داشتم برنده از زمین خارج می‌شدم. این تکواندوکار یکبار مرا برده بود که در همان مقطع نیز ضربه اش به من نخورد و امرور باز هم این اتفاق تکرار شد.

به نقل از فارس، کاپیتان تیم ملی تکواندو در ادامه گفت: من تمام تلاشم را کردم تا در چهارمین حضور آسیایی‌ام با مدال بازگردم، اما شرمنده مردم شدم اما خودتان دیدید حریف ازبکی بعد از سه امتیاز جلو افتادن گاردش را بست و چند بار هم خطا کرد.

وی در پایان گفت: به هر حال شرمنده مردم شدم و از این باخت خیلی ناراحتم و قبول دارم کمی هم بد بازی کردم، اما اگر زمان بیشتری داشتم می‌توانستم جبران کنم.





googlereader googleplus stumbleupon digg cloob twitter facebook