به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، آیت الله اسدالله ایمانی در خطبه های امروز نماز جمعه شیراز با اشاره به سالروز وقوع فاجعه منا گفت: جنایات آل سعود به قدری گسترده و عمیق شده و جای هیچگونه تامل و درنگی برای آزادگان جهان نگذاشته است.
امام جمعه شیراز با اشاره به اینکه به اصلاح آل سعود امیدی نیست، تصریح کرد: آنها کارگزاران اسرائیل و آمریکا جنایت پیشه هستند .
وی به جنایات آلسعود در مراسم حج پارسال که منجر به کشتهشدن بیش از هفت هزار نفر از حجاج شد، اشاره کرد و افزود: چند بار باید با سادگی از کنار این مسائل عبور کرد و آیا صلاح است نظام مقدس جمهوری اسلامی با این صلابت و اقتدار به سوی این آدمکشها دست دراز کند؟
وی گفت: آل سعود این شجره خبیثه ملعونه به صورت عمدی در روز عید قربان این جنایت را رقم زد و تاکنون از هیچ کشور مسلمانی عذر خواهی نکرده و مسئولین کشور باید پیگیر خون و مطالبات قانونی خانواده های شهدا باشند.
آیتالله ایمانی با تاکید بر اینکه امروز زمان آن رسیده بزرگان جهان اسلام به پا خیزند و تکلیف حرمین شریفین را مشخص کنند، افزود: حقوق شهدای منا و تشکیل کمیته حقیقتیاب پیگیری و این مسئله مهم در مجامع بینالمللی بیان شود.
وی به در پیش بودن روز عرفه اشاره کرد و گفت: عرفه روز دعا و نیایش است و تاکیدات در دین اسلام اهمیت دعا و نیایش را میرساند که راهی برای خودسازی انسانها است.
خطیب نماز جمعه شیراز به سالروز وفات آیتالله طالقانی نخستین امام جمعه تهران نیز اشاره کرد و گفت : این عالمِ مبارز و مجاهد بارها و بارها به زندان و تبعید گرفتار شد و هیچگاه از ادامه راه منصرف نشد و در تمام سالهای مبارزه در کنار امام خمینی(ره) حضور داشت.