شناسهٔ خبر: 15176876 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: جبهه جهانی مستضعفین | لینک خبر

آغاز عقب‏‌نشینی داعش از شهر مهم «الباب» حلب

گروه تروریستی تکفیری داعش عقب‏نشینی خود از شهر مهم و راهبردی «الباب» واقع در شمال شرقی حلب را آغاز کرد.

صاحب‌خبر -
به گزارش جبهه جهانی مستضعفین، خبرگزاری فارس به نقل از المنار نوشت، عناصر گروه تروریستی تکفیری داعش در حال عقب نشینی از شهر «الباب» در ریف شمال شرقی حلب و حرکت به سمت شهر «الخفسه» در ریف جنوبی منبج هستند.

 

این در حالی است که برخی منابع سوری گزارش داد که داعشی‎ها قصد دارند از الباب به شهر «الطبقه» و سپس «الرقه» حرکت کنند.

آغاز عقب‏‌نشینی داعش از شهر مهم «الباب» حلب 

یک منبع سوری گفته که داعش پس از سیطره عناصر مسلح «ارتش آزد» (گروهک مورد حمایت ترکیه) بر شهر جرابلس و باز شدن مسیر بین جرابلس و منطقه الراعی در ریف شمالی حلب، مجبور به عقب نشینی شد.   

شهر الباب از آنجا اهمیت دارد که مهمترین پایگاه داعش در حومه شرقی حلب به شمار می‌آید و کنترل آن به معنای اخراج داعش از این منطقه و دستیابی به یک منطقه راهبردی و مهم است.

شهر الباب همچنین از نظر موقعیت در نقشه بین شهر حلب و حومه شمالی و شرقی قرار دارد، و به «الرقه» پایگاه اصلی داعش در سوریه نزدیک است.

برچسب‌ها: