شناسهٔ خبر: 15175451 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مربی تیم ملی کشتی گراپلینگ بانوان خبر داد

حضور 2 بانوی اصفهانی در مسابقات جهانی کشتی گراپلینگ

مربی تیم ملی کشتی گراپلینگ بانوان گفت: به عنوان مربی همراه با یک بانوی کشتی‌گیر، نمایندگان استان اصفهان در تیم ملی هستیم که در مسابقات جهانی گراپلینگ به میزبانی بلاروس شرکت می‌کنیم.

صاحب‌خبر -

سیده مریم موسوی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: رقابت‌های جهانی کشتی گراپلینگ در دو بخش آقایان و بانوان به میزبانی بلاروس برگزار می‌شود؛ پنجم مهر ماه سال جاری زمان اعزام ما به این رقابت‌ها است و شروع مسابقات از هفتم مهر ماه امسال خواهد بود.

وی افزود: به عنوان مربی در کادر فنی تیم ملی و آزاده چوبدار از کشتی‌گیران ملی‌پوش، نمایندگان اصفهانی حاضر در تیم ملی کشتی گراپلینگ بانوان هستیم که به کشور بلاروس اعزام می‌شویم.

این مربی تصریح کرد: در مجموع 10 کشتی‌گیر در تیم ملی کشتی گراپلینگ بانوان حضور دارند، با توجه به اینکه گراپلینگ در دو بخش (گی و نوگی) برگزار می‌شود؛ 5 نفر در نوگی و 5 نفر در گی شرکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نفرات در تمرینات اردوی تیم ملی در تهران به سر می‌برند، اظهار داشت: در کل 4 اردو را پشت سر گذاشتیم؛ اردویی که هم‌اکنون در حال برگزاری است، اردوی پنجم به حساب می‌آید و کشتی‌گیران فیکس نیز از همین مرحله انتخاب شده‌اند.

موسوی خاطر نشان کرد: تا 20 شهریور ماه جاری این اردو ادامه دارد که بعد از چهار روز استراحت؛ مجددا از 25 شهریور ماه تمرینات از سر گرفته می‌شود و تا زمان اعزام ادامه پیدا می‌کند، در واقع اردوی آخر خواهد بود.

وی بیان داشت: به محض بازگشت از مسابقات جهانی، برای بانوان کشتی‌گیر کلاس آماده‌سازی برگزار می‌کنیم زیرا برای حضور در مسابقات قهرمانی کشور کشتی گراپلینگ و آلیش در دی‌ماه امسال؛ تیم باید از حالا خودش را آماده کند.

*دعوت از ورزشکاران ووشو، جودو و جوجیتسو برای شرکت در طرح استعدادیابی کشتی گراپلینگ

مربی تیم ملی کشتی گراپلینگ بانوان به شباهت این رشته با برخی از رشته‌های ورزش‌های رزمی همچون ووشو، جودو و جوجیتسو اشاره و تأکید کرد: به دلیل اینکه می‌خواهیم در این رشته استعدادیابی انجام دهیم، از ورزشکاران رشته‌های رزمی مانند ووشو، جودو و جوجیتسو دعوت می‌کنیم تا در طرح استعدادیابی ما شرکت کنند زیرا برای آینده ورزشی‌شان با موفقیت‌های بیشتر بسیار مفید است.

وی گفت: کشتی اصفهان خیلی خوب از ما حمایت می‌کند؛ با توجه به تازگی و نو بودن این رشته؛ بهمن ماه سال گذشته برای نخستین بار در مسابقات قهرمانی کشور شرکت کردیم و مقام سوم تیمی را به دست آوردیم، همچنین باید اذعان داشت اصفهان اولین شهری بود که میزبانی اردوی تیم ملی بانوان را گرفت؛ میزبانی که از همه نظر عالی و رضایت‌بخش بود.

موسوی یادآور شد: این رشته نوپا است و بسترسازی که برایش در اصفهان انجام گرفته در درازمدت جواب می‌دهد زیرا ما تازه در حال فعال کردن آن هستیم و مربیان را نیز باید آموزش بدهیم کمااینکه تعداد محدودی نیرو در اختیار داریم؛ بنابراین لازم است که بانوان از این ورزش استقبال کنند و شهرستان‌ها فعالیت بیشتری داشته باشند؛ احتمال دارد کشتی گراپلینگ در آینده المپیکی شود پس باید تلاشمان را زیاد کنیم.

انتهای پیام/63077/ن30/

برچسب‌ها: