به گزارش خبرنگار پانا از گیلان،سیده حمیرا ذکی پور در گردهمایی فصلی معاونان پرورشی و تربیت بدنی مناطق مختلف استان گفت: هر مکتبی که بخواهد همه مصالح انسان را تامین و تضمین کند و او را به خوشبختی برساند باید مبتنی بر شناخت در دومرحله فوق طبیعی و مراحل پنجگانه باشد. وی عنوان کرد : اصل تخصص در بین همه انسانها پذیرفته شده است، بدون شناخت اهل بیت امکان برقراری یک ارتباط صحیح بین انسان و خداوند وجود ندارد و انسان به شناخت معصومین نیاز دارد زیرا ذاتا به به رهبر و الگوی معصوم نیازمند است .
معاون پرورشی و فرهنگی با توجه به اهمیت خانواده ها در تربیت دانش آموزان گفت : همان گونه که اگر دانش آموز با بیماری جسمی روبرو شود خانواده برای درمان او تلاش می کند ، ما باید تلاش کنیم تا خانواده ها در قبال مشکلات و بیماری های روحی و اعتقادی فرزندان خود به همان میزان دغدغه داشته باشند.
وی خطاب به معاونین پرورشی و تربیت بدنی عنوان کرد : امسال راهبرد اصلی معاونان پرورشی این باید باشد که هر دانش آموز یک نقش داشته باشد و هیچ دانش آموزی را بدون نقش و همراهی با مشاور و مربی تربیتی رها نکنید.
در ابتدای این گردهمایی یک روزه رؤسای چهارگانه معاونت پرورشی و تربیتی به بیان و تبیین برنامه های حوزه خود پرداختند و و معاونان پرورشی و تربیتی نیز به بحث و تبادل نظردرباره نحوه اجرای برنامه های حوزه خود پرداختند.
∎