به گزارش ایرنا از مرکز اطلاع رسانی پلیس، سرهنگ محسن ناصری روز پنجشنبه اظهار کرد: طرح ویژه کنترل ترافیک از پانزدهم شهریور ماه تا آغاز سال تحصیلی جدید با هدف ایجاد نظم و ایمنی در ترددها در محورهای مواصلاتی استان اجرا می شود.
وی ادامه داد: برای اجرای این طرح بیش از 40 گشت محسوس و نامحسوس در جاده های استان حاضر می شوند.
رئیس پلیس راه استان ایلام تاکید کرد: در اجرای این طرح از ظرفیت تجهیزات الکترونیکی ثبت تخلفات رانندگی و بازرسان نامحسوس مردمی برای کنترل ترددها استفاده خواهیم کرد.
ناصری سرعت و سبقت غیرمجاز و انحراف به چپ و استفاده نکردن از کلاه ایمنی را از بیشترین علل وقوع تصادف عنوان کرد و گفت: اینگونه تخلف ها خط قرمزهای پلیس محسوب می شوند و در صورت مشاهده با رانندگان متخلف برخورد قاطعانه به عمل خواهد آمد.
وی از رانندگان خواست در هنگام خستگی و خواب آلودگی هیچ گاه رانندگی نکنند و از انجام هرگونه تخلف حادثه ساز به شدت پرهیز کنند.
6119/6034
نظارت ترافیکی پلیس راه ایلام تشدید می شود
ایلام - ایرنا - رئیس پلیس راه استان ایلام از اجرای طرح ویژه نظارت ترافیکی در دور سوم سفرهای تابستانی خبر داد و گفت: 40 گشت پلیس نظارت بر تردد خودروها را در جاده های استان برعهده دارند.
صاحبخبر -