شناسهٔ خبر: 15169346 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

امری: با جدایی لوئیز از پاریسن ژرمن مخالف بودم

خبرگزاری میزان- سرمربی پاریسن ژرمن گفت: لوئیز به من گفت که از تیم چلسی یک پیشنهاد خوب دریافت کرده است و می‌خواهد پاریس را ترک کند.

صاحب‌خبر -
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری میزان، اونای امری، سرمربی تیم فوتبال پاریسن ژرمن در خصوص جدایی داوید لوئیز از این تیم اظهار داشت: من با لوئیز در ارتباط بوده‌ام. او پس از پایان بازی مقابل تیم موناکو، به من گفت که از تیم چلسی یک پیشنهاد خوب دریافت کرده است و می‌خواهد پاریس را ترک کند. من‌هم در پاسخ گفتم، نمی‌خواهم تو را از دست بدهم. این مسئله را با باشگاه در میان گذاشتم و به آنها گفتم، او مایل به ترک تیم است و از ماندن در اینجا احساس خوبی ندارد و این مسئله مهمی است. من به تصمیم او احترام می گذارم.

وی درباره جانشین لوئیز در تیمش گفت: پس از جدائی لوئیز، فرصت زیادی برای جذب بازیکن جایگزین نداشته ایم و تصمیم گرفته ایم به کیم پمبه اعتماد کنیم، چراکه بازیکن باکیفیتی است. فقط باید به او اعتماد به نفس بدهیم.

انتهای پیام/