شناسهٔ خبر: 15168062 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آرمان امروز | لینک خبر

کـوتـــاه

صاحب‌خبر -

ایسنا: وحید هاشمیان در ادامه در پاسخ به سوالی درباره وضعیت خودش در فوتبال آلمان و این که آیا از تیم‌های ایرانی پیشنهاد همکاری دارد یا خیر؟، پاسخ داد: هنوز فصل به طور کامل شروع نشده که شاهد ایجاد تغییرات در تیم‌ها باشیم. من دوره‌های مربیگری را به طور کامل پشت سر گذاشته ام، هر از گاهی در تمرینات تیم‌های باشگاهی‌ حاضر می‌شوم و از تمرینات آنها نت‌برداری می‌کنم، اما این را باید بگویم که زندگی من فقط مربیگری نیست و این گونه نیست که من حتما باید مربی شوم. اگر بشود مربی شوم خوشحال می‌شوم و اگر هم نشد به زندگی‌ام ادامه می‌دهم. او درباره آخرین وضعیت شکایتش از باشگاه پرسپولیس، اظهار کرد: من از طریق مراجع قانونی داخل ایران اقدام کرده‌ام و تبعا نتیجه‌ خواهد داشت.

تسنیم: البرز حاجی‌پور داور کشورمان درباره اینکه برای بار دوم در تست‌های آمادگی جسمانی داوران رد شده است، گفت: داورانی که در تست‌ها شرکت می‌کنند، تمرینات سختی را پشت سر می‌گذارند، اما مسائل دیگری وجود دارد که به امر پزشکی بازمی‌گردد. این نکته‌ای است که متولیان داوری آن را نمی‌دانند. من متخصص ورزش هستم و می‌دانم چه مشکلاتی برای برخی از داوران وجود دارد. این مشکل بیشتر برای داورانی است که در جنوب کشور زندگی می‌کنند. هفتاد درصد تست‌های امسال روانی و تنها ۳۰ درصد آن جسمانی بود، چون بیشتر آیتم‌ها تغییر کرده بود. این تست‌ها بیشتر برای داورانی بود که در سطح جام جهانی قرار دارند. داورانی که در جنوب یا شمال زندگی می‌کنند، به خاطر ارتفاع از دریا، نمی‌توانند به خوبی در تهران در تست‌ها شرکت کنند.

رئیس سابق اتحادیه فوتبال اروپا با دعوت یوفا در مراسم انتخاب ریاست جدید یوفا حاضر می‌شود. بنا به گزارش رسانه‌های فرانسه میشل پلاتینی، رئیس سابق اتحادیه فوتبال اروپا دعوت یوفا برای حضور در مراسم انتخاب رئیس جدید یوفا را پذیرفته است. فرانس پرس به نقل از منابع نزدیک به پلاتینی نوشت: پلاتینی در مراسم پیش رو برای انتخاب رئیس جدید یوفا در آتن حضور پیدا می‌کند و او دعوت یوفا را پذیرفته است. پلاتینی به خاطر قضیه فساد با بلاتر به ۴ سال محرومیت محکوم شد. برای انتخابات ریاست یوفا آلکساندر سفرین، رئیس اتحادیه فوتبال اسلوونی،میشل فن‌پراگ، رئیس اتحادیه فوتبال هلند و آنخل ماریا ویار یونا، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا مورد صلاحیت قرار گرفته بودند که ویار از این رقابت‌ها انصراف داد. جلسه فوق العاده یوفا برای انتخاب رئیس جدید در تاریخ ۱۴ سپتامبر ۲۰۱۶ در شهر آتن برگزار می‌شود.

در رقابت‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۸ تیم ملی فوتبال بلژیک توانست با سه گل قبرس را شکست دهد و اولین پیروزی را در این پیکارها زیر نظر روبرتو مارتینز تجربه کند. مروان فلینی که می‌توانست در لیست مورینیو در دربی شنبه مقابل منچسترسیتی قرار گیرد، پس از بازی به دلیل احساس درد تحت درمان قرار گرفت و مشخص شد که شانس حضور در این مصاف را از دست خواهدداد. لوک شاو و مخیتاریان دیگر بازیکنان مصدوم شیاطین سرخ به حساب می‌آیند که حضور آن‌ها در بازی مقابل تیم پپ گواردیولا در هاله‌ای از ابهام قراردارد.

ژاوی ارناندس کاپیتان پیشین تیم فوتبال بارسلونا و السد قطر در جمع خبرنگاران گفت: علاقه زیادی به مربیگری دارم و البته کلاس‌های فیفا را به طور کامل پشت سر گذاشته‌ام. دوست دارم تا پایان عمرم در دنیای فوتبال بمانم و مربیگری بهترین راه برای ماندن در این دنیا است، من جهان دیگری ندارم و خروج از فوتبال برای من خروج از زندگی و مرگ است. ژاوی ادامه داد: مربیگری در یک تیم باشگاهی بزرگ برای من ایده آل است و منظورم فقط بارسلونا نیست، شاید راه دیگری را انتخاب کنم به هر حال مربیان بزرگ دنیا هم از یک نقطه آغاز و با آزمون و خطا راه خود را پیدا کرده‌اند.