شناسهٔ خبر: 15166492 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آغاز دومین همایش بین المللی صرع در مشهد

مشهد - ایرنا - دومین همایش بین المللی صرع روز چهارشنبه با هدف ارتقای سطح دانش پزشکی متخصصان در زمینه کنترل این بیماری در بیمارستان رضوی مشهد آغاز به کار کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، بیماری صرع به علت افزایش تحریک پذیری چند سلول مغزی رخ می دهد و به همین دلیل بیماران مبتلا دچار تشنج می شوند.
این همایش با هدف ارائه آخرین یافته ها در مورد تشخیص و درمان بیماری صرع و شیوه مراقبت از بیماران مبتلا، ارائه آموزش های کارگاهی مربوط به تشخیص درست صرع و نیز بررسی نیازهای جامعه شناختی و روانشناسی فرد مبتلا به صرع و خانواده وی برگزار شده است.
در این همایش حدود 700 شرکت کننده داخلی و خارجی در سه روز به ارائه 30 مقاله علمی در قالب سخنرانی و 60 مقاله در قالب پوستر علمی خواهند پرداخت.
موضوعاتی چون مسائل اجتماعی صرع، صرع در سنین مختلف، درمان دارویی برای صرع مقاوم به درمان، جنبه های روانی صرع و جراحی صرع و... توسط متخصصان داخلی و خارجی از کشورهای آلمان، هلند و کانادا در این کنگره علمی به بحث و بررسی گذاشته می شود.
این همایش علمی از 17 تا 19 شهریورماه در بیمارستان رضوی ادامه خواهد داشت.
شبد/7489/5132/ 3404