شناسهٔ خبر: 15165875 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

«لبخند رخساره» به دربند رسيد

صاحب‌خبر -

تصويربرداري سريال پربازيگر «لبخند رخساره» در کوچه‌هاي دربند پيگيري مي شود.

به گزارش مهر، تصويربرداري مجموعه «لبخند رخساره» با فيلمنامه‌اي از سعيد نعمت‌الله به کارگرداني بهرنگ توفيقي و تهيه کنندگي زينب تقوايي آخر هفته گذشته در تهران آغاز شد.

«لبخند رخساره» يک ملودرام اجتماعي است و تصويربرداري آن در يکي از لوکيشن‌هاي اصلي خانه اي در دربند و کوچه‌هاي اطراف آن ادامه دارد.

به تازگي بازي بهزاد فراهاني در اين سريال آغاز شده و کامبيز ديرباز، مجيد نوروزي و مجيد واشقاني نيز در روزهاي نخست تصويربرداري جلوي دوربين رفتند.

در خلاصه قصه سريال آمده است: هيچگاه دوري، دوستي نمي آورد و خانواده قصه «لبخند رخساره» قبل از آنکه دير شود به همدلي مي رسند.

‎کامبيز ديرباز، بهناز جعفري، بهزاد فراهاني، مريم بوباني، مجيد نوروزي، عليرضا آرا، مجيد واشقاني، حميد هدايتي، داريوش سليمي، با معرفي درسا بختياري و با حضور پريوش نظريه، آتيلا پسياني و مهدي سلطاني گروه بازيگران اصلي اين سريال را تشکيل مي دهند.

برچسب‌ها: