
وی ادامه داد: در پنج ماهه امسال 83 درصد از زکات جمع آوری شده برای امور نیازمندان و 17 درصد آن نیز در پروژه های عمرانی عام المنفعه مانند ساخت مسجد و راه روستائی هزینه شد.
دشتی با اشاره به اینکه این میزان زکات از 825 روستای آذربایجان شرقی جمع آوری شد، افزود: در سال 94 مبلغان زکات برای بیش از 28 هزار نفر از روستائیان، اقدام به تبلیغ این دستور الهی به صورت چهره به چهره کردند.
وی گفت: در پنج ماهه امسال دوره های آموزشی زکات با حضور ائمه جمعه برای مبلغین، عاملین و مربیان ترویج جهاد کشاورزی در 19 شهرستان برگزار شد.
دبیر شورای زکات آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه در سال گذشته سه هزار و 783 تن گندم،973 تن جو و 309 تن کشمش به ارزش 50 میلیارد ریال در قالب زکات واجب جمع آوری شد، تاکید کرد: مبلغ جمع آوری شده برای جهیزیه 224 نوعروس،درمان 117 بیمار نیازمند،تحصیل 40 دانش آموز،مسکن 37 خانوار مددجو و نیز سایر کمک های موردی به چهار هزار و 298 نفر هزینه شد.
زکات بر 9 چیز شامل گندم، جو، خرما، انگور (کشمش) طلا، نقره، گوسفند، گاو و شتر واجب است و اگر کسی مالک یکی از این 9 چیز باشد باید مقدار معیّنی را به عنوان زکات بپردازد.
3071/518