شناسهٔ خبر: 15163408 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

صاعقه چوپان سرابی را به کام مرگ برد

تبریز- ایرنا- صاعقه ناشی از رعد و برق شدید، دقایقی قبل جان چوپانی در روستای ینگیجه از توابع بخش مرکزی شهرستان سراب را گرفت.

صاحب‌خبر -

بخشدار بخش مرکزی سراب به خبرنگار ایرنا، گفت: فرد فوت شده به نام حسن امان طلب 42 ساله از اهالی روستای ینگیجه بوده است که مشغول چرای احشام خود در مرتع نزدیکی این روستا بود که بر اثر برخورد رعد و برق در زمان بارش باران جان خود را از دست داد.
رضا شیخ پور افزود: این حادثه راس ساعت 16 امروز / چهارشنبه / رخ داد و تلاش دیگر چوپانان حاضر در نزدیکی محل حادثه برای نجات جان فرد مذکور بی نتیجه ماند.
گفتنی است بارش باران در شهرستان سراب از ساعت 14 امروز به صورت ملایم آغاز شد و تا ساعت 17 ادامه داشت.
هواشناسی آذربایجان شرقی از بارش باران در شهرهای مختلف استان با احتمال رعد و برق های شدید خبر داده است.
شهرستان سراب با جمعیت 130 هزار نفر در فاصله 134 کیلومتری شرق تبریز واقع شده است.
این شهرستان دارای دو بخش، چهار شهر، 9 دهستان و 164 روستا می باشد.
3038/518