شناسهٔ خبر: 15162539 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان البرز:

15 پایگاه ثابت و سیار در استان البرز به حالت آماده‌باش درآمد

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان البرز گفت: 15 پایگاه ثابت و سیار در استان البرز به حالت آماده‌باش درآمد.

صاحب‌خبر -

داود رجبی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج اظهار داشت: با توجه به پیش‌بینی هواشناسی و احتمال وقوع سیلاب در استان البرز لذا تیم‌های امداد و نجات در 15 پایگاه ثابت و سیار در استان البرز به حالت آماده‌باش درآمده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به افزایش سفرهای برون شهری تیم‌های امدادی هلال احمر نیز در جاده‌های استان البرز مستقر شدند.

این مسؤول با بیان اینکه افزایش 50 درصدی نیروها را در پایگاه‌های مختلف هلال احمر داریم افزود: باتوجه به پیش‌بینی سازمان هواشناسی و هشدار مدیریت بحران استان البرز نیروهای امدادی با افزایش50 درصدی در پایگاه‌ها حضور دارند.

رجبی تأکید کرد: در این راستا امدادگران در 15 پایگاه امداد و نجات ثابت و سیار بین شهری و مراکز شعب به صورت شبانه‌روزی مستقر هستند.

وی با بیان اینکه هلال احمر از تمام توان خود برای ارائه خدمات به مردم استفاده می‌کند گفت: در این راستا دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز باید در این مسیر و برای ارائه خدمات تلاش خود را دو چندان کنند.

به گفته وی به همین منظور15 تیم نجات در کوهستان و سیلاب نیز برای هر گونه حوادث احتمالی و کمک به آسیب‌دیدگان در پایگاه‌ها حضور دارند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان البرز تصریح کرد: 16دستگاه آمبولانس، پنج دستگاه خودرو کمک دار، ست نجات و تجهیزات تخلیه آب و امکانات عملیات در سیلاب، گروه سگ‌های‌ جستجو و دو دستگاه موتورلانس نیز به منظور ارائه خدمات به مردم پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/2302/آ ۲۰/

برچسب‌ها: