شناسهٔ خبر: 15162380 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اجرای آزمایشی طرح نیک (نماز یاوران کوچک) در چهارمحال و بختیاری

طرح نیک (نماز یاوران کوچک) به صورت آزمایشی(پایلوت)در چهارمحال و بختیاری برگزار می شود.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،چهارمحال و بختیاری،مدیرکل بهزیستی چهارمحال وبختیاری گفت:این طرح ابتدادر 40 مهد کودک شهرکرد اجرایی شده است. اجرای آزمایشی طرح نیک (نماز یاوران کوچک) در چهارمحال و بختیاری
محمد میرزایی افزود:این طرح برای نخستین بار همزمان با سراسر کشور با رویکردهای نوین آموزشی و با محورهای مهارت های ده گانه زندگی، تفکر نقاد، آموزش های تربیتی و پرورشی در قالب فوق برنامه اجرا می شود.
وی گفت: اجرای این برنامه در قالب تفاهم نامه ای با ستاد اقامه نماز و بهزیستی کشور به تمام استان ها ابلاغ شده است و از اول مهرماه برای کودکان چهارتاشش سال وخانواده ها برگزار می شود.
میرزایی خاطر نشان کرد: طرح نیک، برنامه ای آموزشی و کاربردی برای آموزش غیرمستقیم مفاهیم مرتبط با فریضه نماز به کودکان و ارتقاء آموزش های دینی انان اجرا می شود.
مدیرکل بهزیستی چهارمحال و بختیاری افزود: در زمان اجرای این طرح تا بتوان خانواده را نیز در زمینه ارائه آموزش های دینی به فرزندان مشارکت داد.
هم اکنون بیش از 300مهدکودک در استان چهارمحال وبختیاری دایر است