شناسهٔ خبر: 15161717 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پیشنهاد ارائه تسهیلات ویژه به مناطق طوفان زده مازندران+ فیلم

رئیس سازمان مدیریت بحران: پرداخت 140 میلیارد تومان تسهیلات ویژه و بلاعوض به مناطق طوفان زده مازندران پیشنهاد این سازمان به دولت است.

صاحب‌خبر -
پیشنهاد ارائه تسهیلات ویژه به مناطق طوفان زده مازندران+ فیلمبه گزارش اخبار استانهای خبرگزاری صدا و سیما ، آقای نجار امروز در حاشیه بازدید از مناطق خسارت دیده بخش دابودشت و دشت سر آمل با اشاره به پیشنهاد ارائه این تسهیلات در مازندران گفت :  امیدواریم با طرح و تصویب این پیشنهاد تا چهارشنبه هفته آینده در جلسه هیات دولت ، بازسازی این مناطق به صورت جدی پیگیری شود.
معاون وزیر و رئیس سازمان مدیریت بحران  با اشاره به توزیع 450 هزار متر مربع ایرانیت و نایلون برای پوشش موقت سقف منازل مناطق خسارت دیده ، امدادرسانی به مردم این مناطق را مثبت ارزیابی کرد .  
وی با بیان اینکه به علت تغییر اقلیم،  شاهد وقوع حوادث گوناگون در دنیا و کشور هستیم نظارت دقیق و کارشناسی بر ساخت و سازها را برای کاهش خسارت ها خواستار شد . 
طوفان بامداد جمعه با سرعت 90 تا 130 کیلومتر در ساعت به بخش های مختلف استان از جمله 6 هزار و 100 واحد مسکونی خسارت وارد کرد که میزان آن در مجموع 170 میلیارد تومان برآورد شد .