شناسهٔ خبر: 15160890 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد

برگزاری دعای عرفه با حضور شهدای گمنام دفاع مقدس در کهگیلویه و بویراحمد

معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: دعای عرفه و مراسم برائت از مشرکین با حضور شهیدان دفاع مقدس در استان برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، فتاح محمدی ظهر امروز در نشست کمیته برنامه‌ریزی برای استقبال از شهیدان گمنام دوران دفاع مقدس اظهار کرد: استان در روز یکشنبه میزبان دو شهید گمنام دفاع مقدس است که مراسم استقبال از این شهدا ساعت 9 صبح انجام می‌شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی مدیون مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های شهیدان دفاع مقدس است، بیان کرد: دعای عرفه و مراسم برائت از مشرکین در جوار قبور شهدا و امام‌زادگان برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: مراسم دعای عرفه عصر روز یکشنبه 21 شهریور ماه در جوار حرم مطهر امام‌زاده قاسم(ع) شهر یاسوج با حضور یکی از این دو شهید گمنام برگزار می‌شود، ضمن اینکه پیکر پاک دیگر شهید گمنام به شهرستان گچساران اعزام می‌شود.

محمدی در پایان از همه مردم برای استقبال باشکوه از این شهیدان دعوت کرد و یادآور شد: حضور مردم در مراسم استقبال از شهیدان تجدید پیمان با آرمان‌های والای شهدای جنگ هشت ساله دفاع مقدس است.

انتهای پیام/82024/ت10

برچسب‌ها: