به گزارش خبرنگار مهر، احمد حسین زادگان بعدازظهر چهارشنبه در نشست شورای عالی ورزش شهرستان با اشاره به اینکه دغدغه های اجتماعی از مهمترین مسائلی است که در کشور وجود دارد، گفت: تغییر سبک زندگی باعث افزایش طلاق شده است و مسئله ناراحت کننده در این میان، برگزاری جشن طلاق است.
فرماندار ساری اظهار داشت: در این حوزه وزارت ورزش و جوانان با ظرفیتی که دارد فقط می تواند سیاستگذاری ،برنامه ریزی و نظارت انجام دهد.
این مسئول با اشاره به اینکه باید نقش سازمان های مردم نهاد را در زمینه رفع مشکلات اجتماعی پر رنگ کنیم، تصریح کرد: هر جا که مردم به کار ورود پیدا کنند به خوبی مشکلات مربوط به مسائل اجتماعی را حل کردند.
حسین زادگان با بیان اینکه ادارات و سازمان ها با تمام توان به مقوله افزایش ازدواج و کاهش طلاق بپردازند، ادامه داد: مشکلات ناشی از بروز طلاق باید در جامعه تبیین شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد:المپیاد ورزشی بزرگترین رخداد ورزشی شهرستان است که بزودی و در نیمه دوم سال برگزار می شود و المپیاد ورزشی فرصت مناسبی برای ایجاد شور نشاط در جوانان است.
حسین زادگان با بیان اینکه المپیاد ورزشی در واقع جشن جوانان بوده و اتفاق بزرگی است که می توان از این ظرفیت استفاده کرد، افزود: در برگزاری المپیاد ورزشی ادارات و دستگاه های نظارتی مکلف هستند همکاری تمام و کمال داشته باشند.
وی با بیان اینکه حوزه ورزش جذابیت زیادی دارد و ما می توانیم از این جذابیت بهترین و بیشترین بهره را بگیریم و اثرات مثبت آن را در آینده ببینیم، گفت: همیشه انجام نخستین اقدام سخت است اما موانع با تدبیر و امید حل می شود و اثرات این کارها به مردم برمی گردد.
فرماندار ساری با اشاره به اینکه رها شدن جامعه باعث بروز مشکلات اساسی در جامعه می شود و باید سلیقه قشرهای مختلف را شناسایی کنیم، تصریح کرد: مطالبات نسل جوان امروز ، متفاوت با دیگر نسل ها است و در هر جایگاهی کا قرار داریم باید نسبت به رفع مطلبات جوانان تلاش کنیم و اوقات فراغت این گروه از جامعه متناسب با سلیقه آنها باشد.