حجتالاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم محلات در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه در صورت پیوستن به FATF ایران باید کلیه اطلاعات نهادهای پولی و بانکی خود را در اختیار سازمان مبارزه با پولشویی بگذارد، گفت: هر چند که این کار منافعی دارد اما خطرهای بسیاری نیز برای ایران خواهد داشت.
وی از لزوم حساسیت و وسواس در مسیر امضای الحاق به FATF سخن گفت و اظهار داشت: اگر بدون حق تحفظ عضو FATF شویم آسیبهای فراوانی به کشور وارد کردهایم.
عضو هیاترئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، هدف غرب از پذیرفتن ایران در FATF را ممانعت از کمک به گروههای مقاومت در منطقه خواند و گفت: خودتحریمی به واسطه محدودسازی ارتباطات مالی با نهادهایی همچون قرارگاه خاتمالانبیاء و سپاه هرگز پذیرفته نیست.
انتهای پیام/
∎