شناسهٔ خبر: 15156478 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

معاون سفیر اسپانیا در ایران:

آمادگی اسپانیا برای همکاری با ایران در زمینه توسعه صنعت گردشگری

کرمانشاه - ایرنا- معاون سفیر اسپانیا در ایران با بیان اینکه ایران ظرفیت های زیادی در حوزه گردشگری دارد گفت: اسپانیا به عنوان یکی از کشورهای مقصد گردشگری در دنیا آماده است تجربیات و تخصص های خود در زمینه توسعه گردشگری را در اختیار ایران قرار دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، 'کارلوس آرسن گیل دلاسرنا' روز چهارشنبه در مراسم آغاز به کار کارگاه آموزشی بین المللی مدیریت گردشگری پایدار در محوطه های میراث جهانی ایران که در هتل لاله کاروانسرای عباسی بیستون در حال برگزاری است، افزود: ایران گام بزرگی برای تقویت و ارتقای جایگاه گردشگری برداشته و می خواهد آمار گردشگران خود را از رقم فعلی پنج میلیون نفر در سال به 20 میلیون نفر تا سال 2020 برساند که گام بزرگی است.
وی با بیان اینکه رسیدن به این آمار گردشگر مشکلات زیادی دارد گفت: ایران از ظرفیت های بسیار زیادی که در حوزه میراث فرهنگی و تاریخی دارد می تواند برای تحقق این گام خود بهره ببرد.
'کارلوس آرسن گیل دلاسرنا' با بیان اینکه 21 اثر تاریخی ایران در فهرست آثار جهانی به ثبت رسیده و تعداد زیادی آثار ملی ثبت شده نیز دارد گفت: این موضوع نشان دهنده جایگاه ویژه ایران در زمینه فرهنگی و گردشگری است.
وی به تجربیات کشور اسپانیا در حوزه گردشگری اشاره کرد و افزود: برای توسعه صنعت گردشگری در دنیا سازمان بین المللی یونسکو و کشورهایی مانند اسپانیا که تجریباتی در این ارتباط دارند می توانند کشورها را کمک کنند و آمادگی کمک به ایران را در این ارتباط داریم.
'کارلوس آرسن گیل دلاسرنا' با اعلام اینکه اسپانیا سالانه میزبان 70 میلیون نفر گردشگر است، درآمد این کشور از محل گردشگری را سالانه 60 میلیارد دلار ذکر کرد و گفت: این رقم معادل 13 درصد درآمد کشور است.
به گفته او 15 درصد مشاغل موجود در اسپانیا نیز متعلق به حوزه گردشگری است و این نشان دهنده میزان اهمیت و جایگاه این صنعت و تاثیرات آن بر حوزه اقتصادی است.
او حفظ هویت و فرهنگ جوامع محلی را به موازات تقویت و ارتقای جایگاه گردشگری در کشور مهم دانست و افزود: نباید هویت، فرهنگ و آداب و رسوم جوامع محلی در فرآیند توسعه صنعت گردشگری آسیب ببیند.
کارگاه آموزشی بین المللی مدیریت گردشگری پایدار در محوطه های میراث جهانی ایران امروز در هتل لاله کاروانسرای عباسی بیستون با حضور مدیر منطقه ای یونسکو، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور و استاندار کرمانشاه آغاز شد و تا 20 شهریور ادامه دارد.
بیستون در 30 کیلومتری شرق کرمانشاه واقع شده است.
3033/8066