به نقل از روابط عمومي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي همدان، دكتر محمد كاظم زاده در پنل مربو ط به Iranian food labeling كه با حضور دكتر هدايت حسيني، رئيس انستيتو تغذيه ايران، دكتر اسكندري و دكتر اميدوار(اعضا هيئت علمي دانشگاه شهيد بهشتي)، اساتيد صاحب نام تغذيه، پژوهشگران و دانشجويان برگزار شد، با تشريح اهداف سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت در موضوع نشانگرها ي رنگي تغذيهاي به پيشينهي اجرايي اين طرح در عرصه بين المللي و نيز تاثير اجراي آن در كاهش بيماري هاي غير واگير به ويژه بيماريهاي قلبي و عروقي، ديابت، فشار خون بالا و كانسرها پرداخت و به سوال هاي حاضران به عنوان دبير خانه كشوري برچسب گذاري پاسخ داد.
در اين جلسه دكتر ربابه شيخ الاسلام، رئيس انجمن غذا و تغذيه ايران نيز در مورد برچسب هاي رنگي تغذيهاي سخنراني و برتعامل علمي پژوهشي در كميتههاي علمي با حضور صاحبنظران و همچنين انستيتوتغذيه تاكيد كرد.
گفتني است دانشگاه علوم پزشكي همدان به عنوان دبيرخانه كشوري برچسب گذاري، كمپين آموزش همگاني مربوطه را هدايت مي كند.
دومين كنگره بين المللي و چهاردهمين كنگره تغذيه ايران از 14 تا 17 شهريور ماه درمركز همايش هاي پژوهشكده صنعت نفت در حال برگزاري است.