به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، این نمایشگاه شامل 20 اثر نقاشی و چیدمانی از عکس ها و یادگاری های خانه قدیمی موسسه خانه مهر کودکان است.
به گزارش روابط عمومی خانه مهر کودکان (دروازه غار)، این نمایشگاه هشتمین نمایشگاه آثار خانه مهر کودکان است، رویدادی که هر ساله در یکی از گالری های شهر تهران برگزار می شود.
عواید حاصل از این نمایشگاه صرف تحصیل کودکان کار و خیابان خواهد شد.
خانه مهر کودکان سازمانی مستقل و غیردولتی است که توجه خود را به تفهیم، تبلیغ و ترویج اصول مندرج در پیمان نامه جهانی حقوق کودک در حوزه های آموزش، مشاوره، بهداشت، اطلاع رسانی، تعلیم و تربیت، کمک های عملی و همچنین توانمند سازی کودکان آسیب دیده، کار و خیابان و زنان سرپرست خانوار معطوف کرده است.
این سازمان با اتکا به مشارکت های مردمی و داوطلبانه اعضا و با جذب کمک های نقدی، کالا، خدمات و انجام پروژه های تحقیقاتی و اجرایی اداره می شود.
برگزاری کلاس های منظم هفتگی برای همه سطوح و ورک شاپ های موضوعی و همین طور برپایی نمایشگاه های سالانه از فعالیت های این گروه است.
نمایشگاه «خانه آن روزها» روز جمعه 19 شهریور ماه در گالری آوا افتتاح می شود و تا 24 شهریور ماه میزبان علاقه مندان به هنر است.
فراهنگ ** 9338 ** 1071
نمایشگاه کودکان کار در گالری آوا برپا می شود
تهران - ایرنا - نمایشگاه آثار هنری کودکان تحت پوشش موسسه خانه مهر کودکان(دروازه غار) با عنوان «خانه آن روزها» در گالری آوا برپا می شود.
صاحبخبر -