شناسهٔ خبر: 15154505 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: هدانا | لینک خبر

انگلیس برای کنترل پناهجویان در بندر کاله فرانسه دیوار 4متری احداث می کند

صاحب‌خبر -

به گزارش شبکه تلویزیونی «اسکای نیوز» انگلیس، این «دیوار بزرگ جدید» که یک کیلومتر طول خواهد داشت یکی از تازه ترین اقدامات دولت انگلیس برای ارتقا شرایط امنیتی در این شهر بندری است.
معاون وزارت کشور انگلیس در امور مهاجرت در این خصوص به کمیته امور داخلی مجلس عوام این کشور گفت: بزودی عملیات احداث این دیوار جدید آغاز خواهد شد. ما قبلا سیم خاردار نصب کرده ایم و اکنون به دنبال ساخت دیوار هستیم.
روزنامه تلگراف در همین زمینه گزارش داد ساخت این دیوار که انتظار می رود ماه جاری میلادی آغاز شود می تواند 2 میلیون پوند برای مالیات دهندگان انگلیسی هزینه داشته باشد.
این دیوار در یکی از دو طرف جاده دو طرفه منتهی به این بندر احداث خواهد شد تا از تلاش پناهجویان برای سوار شدن به کامیون ها و دیگر خودروهای عازم انگلیس جلوگیری کند.
اوایل این هفته، رانندگان کامیون ها، مغازه داران، کشاورزان و ماموران پلیس در بندر کاله با تشکیل زنجیره ای انسانی در بزرگراه اصلی این شهر، خواستار تخریب اردوگاه پناهجویان موسوم به زاغه «جنگل» شدند.
این اردوگاه اکنون محل اقامت حدود 9 هزار پناهجو است که به امید ورود به انگلیس در چادرهای آلوده و کثیف و پناهگاه های موقت بسر می برند.
پناهجویان و مهاجران ساکن در این اردوگاه با پرتاب اشیایی به سمت وسایل نقلیه عبوری از این بندر، تلاش می کنند با سوار شدن بر آنها خود را به انگلیس برسانند.
اقدام جدید امنیتی انگلیس برای احداث این دیوار در حالی صورت می گیرد که طبق آمار رسمی منتشره از سوی این کشور از ابتدای سال میلادی تا ماه مارس، نرخ خالص مهاجرت به این کشور 327 هزار نفر برآورد شده است.
معاون وزارت کشور انگلیس ضمن تاکید بر تعهد دولت در خصوص کاستن از این تعداد گفته است: چالش بزرگ دستیابی به هدف کاهش شمار مهاجران به سطحی پایدار است که به معنای کاهش این تعداد از صدها هزار نفر به ده ها هزار نفر است.
موضوع کنترل مهاجرت نیروی کار اروپایی یکی از موارد جنجال برانگیز همه پرسی 23 ژوئن ( سوم تیرماه) بود که حامیان برگزیت از آن برای پیشبرد اهداف خود بهره بردند.
اروپام**9158**1517

برچسب‌ها: