شناسهٔ خبر: 15152401 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

جلسه شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد مرند برگزار شد

خبرگزاری شبستان: جلسه شورای هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد شهرستان مرند با حضور مسئولان در فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از تبریز و به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مرند، جلسه شورای هماهنگی کانونهای مساجد شهرستان مرند با حضور معاون فرماندار ویژه مرند، بخشدار مرکزی، بخشدار یامچی، مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان،‌ رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و تعدادی از روسای ادارات شهرستان و همچنین مسئولین کانون ها و دهیاران در محل فرمانداری مرند برگزار شد.

 

مهران فرجی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد مرند، روز گذشته(۱۷شهریور) در این جلسه، ضمن ارائه گزارش عملکرد کانون های مساجد شهرستان،‌ هدف از تاسیس کانون های مساجد را گسترش و توسعه فعالیت های فرهنگی در سراسر کشور از جمله روستاها دانست و ابراز داشت: دهیاران روستاها باید نهایت همکاری را با کانون ها انجام دهند تا فعالیتهای فرهنگی به بهترین شکل ممکن انجام یابد و نتایج آن را در جامعه شاهد باشیم.

 

وی در خصوص تعداد کانون های مساجد شهرستان گفت: تعداد ۱۳۰ مورد کانون در سطح شهرستان مرند ایجاد شده است که ۱۶ مورد آن در سال ۹۵ راه اندازی شده است.

 

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد مرند، به عدم هماهنگی هیئت امنای برخی از مساجد و پایگاه های بسیج با کانون های مساجد و کمبود روحانیت در تعدادی از مساجد بعنوان مهترین مشکلات کانون های فرهنگی هنری اشاره کرد و از مسئولین مربوطه خواست تا در جهت رفع این مشکلات اقدام کنند.

 

استفاده از پتانسیل کانون های مساجد در اقتصاد مقاومتی

در ادامه این جلسه اصغرپور معاون فرماندار ویژه مرند، ‌هدف از تشکیل این جلسه را هماهنگی بیشتر و توسعه کانون های مساجد دانست و گفت: با توجه به اینکه ایجاد کانون های مساجد از سال ها قبل  بر اساس سیاست های وزارت ارشاد در کلیه نقاط کشور آغاز شده و مقام معظم رهبری نیز توجه ویژه ای نسبت به آن دارند لذا لازم است در این شرایط حداکثر استفاده و بهره را جهت اجرای سیاست های فرهنگی جامعه بکنیم.

 

معاون فرماندار مرند گفت: بیش از ۲۲۰۰۰ کانون فرهنگی هنری مساجد در سراسر کشور وجود دارد و با توجه به اینکه نیمی از آنها در روستاها ایجاد شده بنابراین روحانیون و دهیاران روستاها باید در راستای ارتقاء فرهنگ جامعه اهتمام و توجه ویژه ای داشته باشند.

 

وی همچنین اظهار داشت: ما در کنار اهداف اصلی که کانون های مساجد دارند می توانیم از پتانسیل کانون ها در مسائل مبتلابه مانند آموزش مهارت های زندگی و بحث اقتصاد مقاومتی  نیز استفاده کنیم و بهره بگیریم.

 

 اصغرپور در بخش دیگری از سخنان خود از دهیاران خواست با توجه به نزدیک شدن زمان سرشماری عمومی نفوس و مسکن، نهایت همکاری خود را در این زمینه با ماموران سرشماری انجام دهند.

 

بررسی مشکلات محله محور در مساجد

همچنین در ادامه این جلسه محمد هادی نیا مسئول دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان آذربایجان شرقی ضمن اشاره به اهمیت فعالیت کانون ها در سطح کشور گفت: مساجد با بررسی مشکلات به صورت محله محور و برنامه ریزی فرهنگی جهت رفع مشکلات محلات می توانند تأثیر بسیار خوبی در راستای حفظ ارزش ها و جذب جوانان به محیط امن و زیبای مسجد داشته باشند.

 

وی با اشاره به اینکه امروز دشمن می خواهد با از بین بردن کانون خانواده تهاجم فرهنگی را از طریق خانواده نهادینه کند توجه ویژه کانون ها را به موضوع سبک زندگی اسلامی و تحکیم بنیان خانواده ضروری و مهم ارزیابی کرد.

 

در انتهای مراسم یک فقره مجوز صادر شده به نام شهید عباس عبدالهی از شهدای حرم این شهرستان به مدیر مسئول آن کانون تحویل گردید.