شناسهٔ خبر: 15152172 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس مطرح کرد

احصای نیازمندی‌های اولویت‌دار در روستاهای بویراحمد و دنا/ راه مناسب و آب روستایی مهم‌ترین خواسته مردم

نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس از احصای نیازمندی‌های اولویت‌دار در روستاهای بویراحمد و دنا خبر داد.

صاحب‌خبر -

غلام‌محمد زارعی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در یاسوج با اشاره به تلاش‌هایی که در سال‌های اخیر در زمینه محرومیت‌زدایی از شهرستان‌های بویراحمد و دنا صورت گرفته است، اظهار کرد: همه کمبودها و محرومیت‌ها در مناطق مختلف احصا شده تا بتوانیم برنامه‌ریزی مدونی برای رفع این مشکلات داشته باشیم.

نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس افزود: هر چند وضعیت منابع و اعتبارات در سال‌های اخیر چندان خوب نبوده اما همه تلاش‌ها برای اجرای پروژه‌های مهم و حیاتی صورت گرفته است، بدین منظور همه تلاش خود را انجام دادیم تا به کمک مسؤولان استانی نیازهای ضروری را در مناطق محروم در حد توان برطرف کنیم.

زارعی مهم‌ترین کارهای انجام شده در روستاها را ساخت، ترمیم و آسفالت راه‌های روستایی ذکر کرد و گفت: در حوزه آبرسانی روستایی نیز کارهای بسیار خوبی انجام شده تا بتوانیم نیازهای ضروری مرم روستانشین را در این دو شهرستان برطرف کنیم.

وی بیان کرد: سرکشی مستمر از مناطق مختلف این دو شهرستان و ارتباط رو در رو با مرم در روستاهای مختلف داریم تا از نزدیک بتوانیم خواسته‌های آن‌ها را پیگیری و بررسی کنیم.

نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس تصریح کرد: هر چند اعتبارات عمرانی در سال جاری رشد خوبی داشته است اما تلاش می‌کنیم تا با پیگیری اعتبارات ملی از مرکز برای توسعه مناطق محروم اقدام شود.

انتهای پیام/2571/ت20

برچسب‌ها: