شناسهٔ خبر: 15151940 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

صبح امروز صورت گرفت

بازدید معاون وزیر کشور از مناطق آسیب‌دیده طوفان در آمل

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران از مناطق آسیب‌دیده طوفان و سیل بامداد جمعه گذشته در آمل بازدید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از آمل، اسماعیل نجار صبح امروز از مناطق آسیب‌دیده طوفان و سیل گذشته در این شهرستان بازدید کرد. در این بازدید مسؤولان استانی و شهری نجار را همراهی کردند. بازدید از وضعیت آسیب‌دیدگی منازل روستایی در دو بخش دابودشت و دشت‌سر از مهم‌ترین برنامه‌های معاون وزیر کشور بود.

نجار همچنین از مرکز توزیع ایرانیت برای منازل آسیب‌دیده که از ناحیه سربندی و سقف دچار آسیب شدند در محدوده محور آمل - محمودآباد بازدید کرد و از روند ارائه خدمات مطلع شد.

معاون وزیر کشور همچنین از دیگر مناطق آسیب‌دیده همانند شالیکوبی‌ها و برخی اماکن عمومی که آسیب جدی از طوفان، بارش شدید باران و رعد و برق روز جمعه گذشته در این شهرستان دیدند بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید‌ها گفت: میزان تقریبی تخریب در حوادث اخیر برآورد می‌شود.

نجار گفت: شدت خسارات و آسیب‌های وارده دسته‌بندی شده و برای پرداخت خسارت به دولت اعلام می‌شود.

انتهای پیام/86012/غ20