شناسهٔ خبر: 15150488 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

شهردار خارگ:

طرح شهردار محله در جزیره خارگ اجرا می‌شود

بوشهر - شهردار خارگ گفت: طرح شهردار محله در جزیره خارگ اجرا می‌شود.

صاحب‌خبر -

احمد بارگاهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: منطقه شهری جزیره خارگ متعلق به تمامی اهالی شریف خارگ است و باید شهروندان خارگ ضمن احساس مسئولیت، شهرداری را در معماری و فضاسازی شهری یاری کنند.

وی با اشاره به اینکه طرح شهردار محله خارگ در مراحل تدوین پایانی خود است افزود: هدف از اجرای طرح شهردار محله در جزیره خارگ، ارتقای سطح فرهنگ مشارکت و حس مسئولیت پذیری شهروندان در عمران و آبادانی شهر خارگ است.

وی اظهار داشت: باتوجه به اینکه شهرداری خارگ در مباحث عمرانی و آبادانی در سطح جزیره  هزینه های مالی فراوانی کرده است، شهرداران محلات می‌توانند با مشاوره راهبردی به شهرداری خارگ در حفاظت و صیانت از طرح‌هایی که بهره‌برداری رسیده مشارکت فعال داشته باشند.

بارگاهی اظهار داشت: شهرداران محله می‌توانند شهرداری را در اجرای برنامه‌های فرهنگی که برای اهالی خارگ در نظر گرفته شده کمک و یاری کنند.

شهردار خارگ یادآور شد: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در کارگروه‌های تخصصی شهرداری خارگ برای تمامی شهرداران محلات کارت ویژه در نظر گرفته خواهد شد و حدود و وظایف و اختیارات آنها اطلاع رسانی خواهد شد.