به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، فرماندار گمیشان در این مراسم با قدردانی از متولیان این امر گفت: با توجه به قدمت فرهنگی و حضور عالمانه روحانیون، این شهرستان وضعیت مطلوبی درخصوص ترویج و آمار ازدواج دارد.
امانگدی ضمیر افزود: براساس آمارها درسال جاری میزان ازدواج در شهرستان به نسبت مدت مشابه سال گذشته 12/7درصد افزایش و آمار طلاق 17درصدکاهش داشته است.
وی بایادآوری ظرفیت خیرین و کمک هایی که در جهت ترویج ازدواج آسان بین جوانان از سوی آنان انجام می شود، گفت: حضور خیرین در شهرستان گمیشان درحوزه های مختلف و از جمله کمک به ازدواج جوانان چشمگیر است.
فرماندار گمیشان با اشاره به ابلاغ سیاست های تحکیم خانواده از سوی رهبرمعظم انقلاب و بحث توانمندسازی و تحکیم بنیان خانواده نیز اظهار داشت: برای ترویج ازدواج آسان در بین جوانان باید مشاوره های روانی، بهداشتی و فرهنگی برای زوجین ارایه شود و ثمره این تلاش ها ،ازدواج موفق وتربیت نسل صالح خواهدبود.
کلثوم غفاری توران مدیرکل امور بانوان وخانواده استانداری گلستان نیز گفت: تلاش مسوولان شهرستان گمیشان درخصوص ایجاد اشتغال، رفع مشکلات اقتصادی وکاهش آسیب های اجتماعی ازجمله آمار طلاق مطلوب است.
وی همچنین یکی از دغدغه های رهبر معظم انقلاب و مسوولان نظام را رفع مشکلات در حوزه جوانان و تحکیم بنیان خانواده و احیای تعالیم اسلام ناب محمدی بیان کرد.
این مراسم به همت کمیته امداد و تشکل های مردم نهاد گمیشان و با حضور فرمانده انتظامی، رییس میراث فرهنگی، حاج آخوند حنفی امام جمعه خواجه نفس، شهردار و رییس اداره ورزش و جوانان و جمعی از خیرین استانی و شهرستان برگزار شد،
اجرای موسیقی محلی و آیین های ترکمنی از برنامه های این مراسم بود.
گمیشان با افزون بر 67 هزار نفر جمعیت در شمال غربی گلستان واقع و همجوار با کشور ترکمنستان است، این شهرستان در ساحل شرقی خزر قرار دارد و ساکنین آن بیشتر به شغل صیادی، کشاورزی و بانوان به قالیبافی مشغول هستند.
7333/1648
برگزاری آیین ازدواج آسان 43 زوج جوان گمیشانی
گرگان - ایرنا- همزمان با هفته ازدواج آسان 43 زوج جوان گمیشانی در مراسمی با حضور مسوولان استانی و شهرستانی ،جشن ازدواج خود را در محوطه موزه مردم شناسی شهر گمیش تپه برگزار کردند.
صاحبخبر -