به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از تلویزیون فرانس 24، رئیس جمهوری فرانسه و رئیس جمهوری ویتنام در این کشور چندین قرارداد اقتصادی امضا کردند.
براساس این گزارش، رئیس جمهوری فرانسه پس از ورود به ویتنام در ساختمانی متعلق به فرانسه، خطاب به دویست تبعه فرانسوی ساکن در ویتنام سخنرانی کرد. اولاند سخنرانی خود را با این جمله آغاز کرد: شما از دوازده سال پیش منتظر رئیس جمهور فرانسه بوده اید. ژاک شیراک آخرین رئیس جمهوری فرانسه بود که به ویتنام سفر کرده بود. رئیس جمهوری فرانسه در این سخنرانی سعی کرد که به فرانسوی های ساکن ویتنام بگوید که پاریس همواره به فکر اتباع در ویتنام خود است.
اولاند در بخشی از سخنرانی خود گفت: روابط فرانسه و ویتنام همواره پر از فراز و نشیب بود. وی پیش از حضور در کنار اتباع فرانسوی ساکن در ویتنام با همتای ویتنامی اش ملاقات کرده بود. اولاند قراردادهایی را در جریان این دیدار امضا کرده است. یکی از این قراردادها به فروش چهل فروند هواپیمای ایرباس به ارزش شش میلیارد و پانصد میلیون دلار مربوط می شود. اولاند و همتای ویتنامی وی در خصوص مسایل ژئوپلیتیکی نیز گفتگو کردند.
از سال 2004 تا کنون، این اولین بار است که رئیس جمهوری از فرانسه راهی این کشور شده است.