- انجمن صنفی روزنامه نگاران استان تهران تاسیس میشود
جمعی از روزنامه نگاران باسابقه کشور تقاضای تاسیس انجمن صنفی روزنامهنگاران استان تهران را در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران ثبت کردند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، در میان تقاضاکنندگان اسامی همچون هادی خانیکی، علیرضا کریمی، محمد قوچانی، عاطفه خسروی، فرزام شیرزادی، حامد طبیبی، بدرالسادات مفیدی، مسعود هوشمند رضوی، داوود محمدی، افشین امیرشاهی، مهرداد خدیر، علی رستمی، حمید قروینی، بهروز گرانپایه، پوریا صوری، کیوان کثیریان، نیما راد، مهدی حسینی و... به چشم میخورد. قرار است اعضای هیات موسس جزئیات برگزاری نخستین مجمع عمومی را متعاقباً اعلام کنند.
- شورایعالی تهیه کنندگان از وزیر ارتباطات تقاضا کرد
- فقط به سایتهای مجوز دار اجازه فعالیت در حوزه سینما داده شود
شورایعالی تهیه کنندگان اعلام کرده است که محتوای ویدیویی فقـط از طریق شرکتهای همچون فیلم نت و پلان که دارای مجوز موسسه رسانه های تصویری باید ارائه شود.
به گزارش ایلنا،شورایعالی تهیه کنندگان سینمای ایران طی نامه ای به وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات ، خواستار مداخله برای جلوگیری از سرقت و بارگذاری غیر قانونی شد .
متن این نامه بشرح زیر است :
جناب آقای دکتر واعظی وزیر محترم ارتباطات و فن آوری اطلاعات
با سلام
با تشکر فراوان از آن جناب برای فراهم کردن امکان راه اندازی V.O.D و حمایت گسترده آن جناب از این جریان برای ارائه فیلم و برنامه های متنوع جهت استفاده مردم عزیز کشورمان ، به اطلاع می رسانیم.
بارگذاری غیر قانونی فیلم های سینمایی و دیگر آثار هنرمندان بر روی سرورهای مستقر در برخی مراکز داده شرکتهـای ارائه دهنده سرویس های اینترنتی ( FCP ) عمـلاً به سـرقت و تضیع حقوق مـالکانه تهیه کنندگان منجر شده است . شورایعـالی تهیه کننـدگان سینمای ایران از آن جناب انتظـار دارد دستـور فرمائید به شرکتهای FCPاعلام و ابلاغ گردد که باالزام به داشتن host محتوای ویدیویی فقـط از طریق شرکتهای دارای مجوز موسسه رسانه های تصویری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ( سند ) پیگیری شود.
ما امیدواریم با دستور حضرتعـالی و اقدامات مسئولان محترم وزارتخانه استفاده غیر مجاز و باصطـلاح سرقت آثار هنری ، بخصـوص فیلم های سینمایی در فضای مجازی جلوگیری شود و شاهد گام مثبت دیگری برای احقاق هنرمندان کشور مان باشیم . پیشاپیش از اقدامات سازنده آن جناب سپاسگزاری می شود .
∎