سرهنگ علی اکبر کیانی روز سه شنبه در نشست کمیسیون هماهنگی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گناباد افزود: در این مدت 23.5 تن پیاز زعفران، 2100 متر پارچه، یک تن برنج، 50 دستگاه تلفن همراه، 14 هزار نخ سیگار، 5650 قرص ترامادول، 25 قطعه پرنده زینتی، 500 قلم لوازم آرایشی و 100 جفت کفش از قاچاقچیان ضبط شد.
رییس اداره صنعت و معدن گناباد نیز گفت: سه هزار و 237 مورد بازرسی در پنج ماه گذشته امسال از واحدهای کسب این شهرستان انجام و در این چارچوب 214 فرم تخلف به ارزش 201 میلیون ریال تنظیم شد.
هادی ایزدی افزود: 10 درصد کل بازرسیها مربوط به قاچاق کالا بوده است.
فرماندار گناباد هم مقابله با قاچاق کالا را اقدام بسیار مهم برای حمایت از اقتصاد مقاومتی و تولید داخلی برشمرد.
محمدعلی نبی پور مهمترین مشکلات و چالشهای مقابله با قاچاق کالا را شفاف نبودن قوانین ورود و خروج کالا، نبود برنامه عملیاتی مدون و جامع برای مبارزه با قاچاق کالا و طولانی بودن مدت زمان رسیدگی به پرونده های قاچاق ذکر کرد.
وی گفت: با وجودی که گناباد مرز مشترک با کشورهای خارجی ندارد ولی به دلیل قرار گرفتن در مسیر استانهای سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی به خراسان رضوی به عنوان مسیر ترانزیت کالاهای قاچاق مطرح است و باید با عزمی جدی با این معضل مقابله کرد.
گناباد در فاصله 287 کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
2095/7545/1858
730 میلیون ریال کالای قاچاق در گناباد کشف شد
گناباد- ایرنا- فرمانده انتظامی گناباد از کشف 9 قلم کالای عمده قاچاق به ارزش 730 میلیون ریال در طول یک ماه گذشته در این شهرستان خبر داد.
صاحبخبر -