شناسهٔ خبر: 15137692 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

رئیس پلیس فتا استان زنجان:

شناسایی هکرها توسط پلیس فتا زنجان ۱۰۰ درصد افزایش یافت

زنجان- رئیس پلیس فتا استان زنجان از رشد ۱۰۰ درصدی شناسایی هکرها در فضای مجازی توسط پلیس خبر داد.

صاحب‌خبر -

سرگرد جواد شعبانپور در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: طی پنج ماهه نخست سال جاری پلیس فتا استان زنجان بیش از هزاران طرح را در راستای مبارزه با شبکه های اجتماعی اجرا کرده و  در این راستا شبکه های اجتماعی در همه حوزه ها مورد پایش قرار گرفته است.  

رئیس پلیس فتا استان زنجان گفت: طی پنج ماهه سال جاری شناسایی و اقدامات پلیس فتا در بحث هکرها توسط متخصصین در فضای مجازی رشد ۱۰۰ درصدی داشته است.  

شعبانپورتاکید کرد: در استان زنجان با توجه به شناسایی که از هکرها انجام شده تعداد هکرها تنها دو تا سه مورد بوده است و این آمار وضعیت قابل قبولی دارد و نزدیک به صفر است. 

وی افزود: آموزش های پلیس فتا تخصصی است و در این راستا پلیس فتا با تربیت کارشناسان متخصص در فضای مجازی رصد روزانه از سایت ها دارد.

 شعبانپور یکی از ماموریت های پلیس سایبری را در حوزه فضای مجازی رصد اینترنتی عنوان کرد و یادآور شد: پلیس فتا در راستای شناسایی سایت های دارای محتوای مجرمانه فعالیت می کند که در این راستا پلیس فتا از زمان شروع تاکنون اقدامات خوبی داشته و توانسته سایت های محتوای مجرمانه را شناسایی کند و در برخورد با مجرمین اقدامات قانونی به عمل آمده است.

وی گفت: پلیس فتا ماموریت هایی هم به تناسب جامعه و ارائه هشدارها و راهکارهای پیشگیری از این آسیب ها ویژه بحث حوزه امنیت اطلاعات و پست الکترونیکی در دستور کار دارد و اقدامات پیشگیرانه از برنامه های مهم پلیس فتا است و آگاه سازی در طول سال انجام می شود.

شعبانپور  افزود: با توجه به کارکردهایی که اینترنت دارد و اشرافیتی که در فضای واقعی در سه مقوله پیش بینی، پیشگیری و مقابله وجود دارد، مجرمان این فضا را امن نمی ببینند و به لحاظ اینکه فضای سایبری ویژگی های خاص خود را دارد، بستر لازم برای ارتکاب جرم را دارد. بنابراین باید همه مشارکت لازم را در ایجاد امنیت این فضا را داشته باشند.

رئیس پلیس فتا استان زنجان به شهروندان زنجانی توصیه کرد به پیامک هایی که برایشان ارسال می شود اعتماد نکنند و با وعده هدایا وجایزه های مختلف میلیونی فریب افراد سود جو را نخورند، همچنین به هنگام استفاده از ایمیل هم رمز عبور خود را محرمانه نگه دارند و رمز عبور برداشت از حساب بانکی را در گوشی تلفن همراه خود ذخیره نکنند چرا که ممکن است با گم شدن گوشی همه اطلاعات شما دست افراد کلاهبردار بیفتد.

برچسب‌ها: