شناسهٔ خبر: 15137059 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

مدیرکل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد:

۸ استان کشور برای حضور در نمایشگاه سراسری صنایع دستی یاسوج اعلام آمادگی کردند

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۸ استان کشور برای حضور در نمایشگاه سراسری صنایع دستی که به میزبانی شهر یاسوج برپا می‌شود اعلام آمادگی کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، محمود باقری صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری نمایشگاه سراسری صنایع دستی از 20 تا 26 شهریور در شهر یاسوج، اظهار داشت: این نمایشگاه به منظور معرفی ظرفیت‌ها و پتانسیل هنرمندان استان در زمینه صنایع دستی برپا می‌شود.

وی تصریح کرد: تاکنون استان‌های البرز، هرمزگان، بوشهر، خوزستان، اصفهان، فارس، کرمانشاه و ایلام برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد افزود: این نمایشگاه به مدت یک هفته در  سالن شرکت مخابرات استان واقع در شرف‌آباد برپا می‌شود.

باقری عنوان کرد: در این نمایشگاه سوغات محلی، دست بافته های سنتی عشایر، آداب و رسوم مردم همراه با اجرای آیین‌های سنتی استان برای عموم مردم به نمایش گذاشته می‌شود.

وی صنایع دستی را از مهم‌ترین ظرفیت‌ها برای جذب گردشگر عنوان و ابراز کرد: صنایع دستی با گذشت زمان و کهنه شدن نه تنها بی‌ارزش نمی‌شود بلکه هر چه زمان بیشتری از تولید آنها بگذرد بر ارزششان افزوده خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه صنایع دستی این استان در دو سال گذشته جهش خوبی در کشور داشته است، گفت: باید از ظرفیت‌های این بخش برای افزایش تولید و اشتغال در استان استفاده شود.

باقری با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته هنرهایی مانند سیاه‌چادربافی، گلیم‌بافی، جاجیم‌بافی و غیره به علت غفلت به فراموشی سپرده شده بود، تصریح کرد: با حمایت دولت بخشی از این هنرها احیا شد که به میزان زیادی در ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای هنرمندان صنایع دستی مؤثر بوده‌اند.

وی با بیان اینکه صنایع دستی امروز تنها یک کالا تلقی نمی‌شود بلکه می‌تواند جوابگوی بخشی از اقتصاد ما باشد، عنوان کرد: صنایع دستی علاوه بر نقشی که در ایجاد اشتغال و درآمدزایی دارد می‌تواند به عنوان یک کالای فرهنگی نوع فکر، فرهنگ و نگرش مردم ما را منتقل کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد به کسب رتبه نخست استان کهگیلویه و بویراحمد در جذب اعتبارات صنایع دستی اشاره داشت و ابراز کرد: سال گذشته حدود 3 میلیارد تومان اعتبارات صنایع دستی این استان جذب و به فعالان این عرصه پرداخت شد.

باقری ادامه داد: امسال نیز حدود 5 میلیارد تومان به بخش صنایع دستی استان تخصیص یافته که برای رونق اشتغال در این بخش به هنرمندان صنایع دستی پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/