شناسهٔ خبر: 15136496 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

دبیر ستاد احیای امر به‌ معروف و نهی از منکر:

تعابیر قرآن درباره امر به معروف و نهی از منکر منحصر به‌فرد است

دبیر ستاد احیای امر به‌ معروف و نهی از منکر گفت: تعابیری که در قرآن در مورد امربه‌ معروف و نهی از منکر عنوان‌ شده منحصر به‌‌فرد و بیانگر جایگاه عظیم این فریضه است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیداحمد زرگر بعد از ظهر امروز در حاشیه اجلاسیه روسا و دبیران امربه‌معروف و نهی از منکر استان فارس در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: تعابیری که در قرآن در مورد امربه‌معروف و نهی از منکر عنوان‌شده منحصربه‌فرد و بیانگر جایگاه عظیم این فریضه است.

وی با اشاره به آیه شریفه «کنتم خیر امت اخرجت للناس تامرون بالمعروف و تنهون عن المنکر» اظهار داشت: انسان دوست دارد خود بهترین باشد و خانواده، قوم، شهر و دیار و مملکت او نیز بهترین باشد و از این رو قرآن تأکید می‌کند اگر می‌خواهید امت برترین باشید باید امربه‌معروف و نهی از منکر در زندگی و فرهنگ عمومی شما ساری و جاری باشد.

حجت‌الاسلام زرگر خاطرنشان کرد: مولای متقیان می‌فرماید: اگر تمام خوبیها در قیاس با جهاد در یک کفه قرار گیرد جهاد بالاتر است و اگر جهاد را به همراه تمام خوبی‌ها در یک کفه و امربه‌معروف و نهی از منکر را در کفه دیگر قرار دهیم، امربه‌معروف و نهی از منکر بسیار وزین‌تر خواهد بود.

این مسؤول بیان کرد: تا سال‌های قبل یکی از مشکلاتی که مجریان امربه‌معروف و نهی از منکر عنوان می‌کردند لحاظ نشدن این فریضه در قانون بود که این مسأله حل شد.

وی با تأکید بر این‌که امربه‌معروف و نهی از منکر سازنده فرد و جمع و افضل‌ترین فرائض است که تغییر می‌آفریند، گفت: اگر بخواهیم امربه‌معروف و نهی از منکر در جامعه پیاده و کاربردی شود باید مردم را به میدان بیاوریم که این کار باید برنامه‌ریزی و سازماندهی شده باشد.

زرگر ابراز داشت: تجربه نظام مقدس جمهوری اسلامی و حضرت امام (ره) به ما می‌آموزد هر کاری با موفقیت قرین بوده حضور مردم را داشته چنانکه پیروزی انقلاب و اقتدار در دفاع مقدس با همین حضور مردم در صحنه محقق شد.

به گفته وی، در وزارتخانه‌ها و ادارات «یاوران معروف»، در آموزش‌وپرورش «یاد‌آوران» و در ارتباط با مردم «طلایه‌داران امربه‌معروف» در قالب هسته، ناحیه و منطقه سازمان‌دهی می‌شوند.

وی با تأکید بر دو اصل گزینش و آموزش بیان کرد: گزینش در راستای ممانعت از نفوذ و آموزش با هدف تبیین شیوه‌های انجام صحیح و مراحل امربه‌معروف و نهی از منکر انجام می‌شود.

زرگر تصریح کرد: باید با برنامه‌ریزی از نیروهای عاشق و دلسوز امربه‌معروف و نهی از منکر برای تذکر لسانی و تذکر کتبی استفاده شود تا توان آنها دچار فرسودگی نشود.

وی بیان کرد: برخی از مردم در زمینه بیان شفاهی مشکل دارند و از این نظر متن‌هایی با 40 موضوع به اندازه کف دست چاپ شد تا در موارد مورد نیاز این برگه‌های امربه‌معروف و نهی از منکر در اختیار افراد قرار گیرد.

زرگر ابراز داشت: مقام معظم رهبری تأکید دارند اثر تذکر لسانی از هر کاری بیشتر است و اگر همین هسته‌ها و گروه‌های 10 نفره مردمی به تکرار تذکر دهند و بروند کار انجام شده است.

وی یادآور شد: از دل این نیروهای اجرای امربه‌معروف و نهی از منکر می‌توان گروه‌های تخصصی را استخراج کرد چنانکه گروه تخصصی پزشکان، تخصصی وکلا یا رسانه می‌توانند در مورد هم‌قطاران خود تذکر کتبی یا لسانی را انجام دهند.

وی در پایان گفت: تکرار تذکرات کتبی و شفاهی باعث می‌شود همگان در هر رده احساس کنند کار آنان رصد می‌شود و اگر شورای امربه‌معروف و نهی از منکر در وزارتخانه‌ها تشکیل‌شده بود و یاوران معروف در ادارات فعال بودند بسیاری مشکلات حادث نمی‌شد و نیازی به اقدامات قهری و قضایی نبود.

انتهای پیام/76001/ک40/

برچسب‌ها: