شناسهٔ خبر: 15132747 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

معاون استاندار بوشهر خبر داد

کلنگ‌زنی 2 رآکتور هسته‌ای با حضور معاون اول رئیس جمهور در بوشهر

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار بوشهر از کلنگ‌زنی 2 رآکتور هسته‌ای با حضور معاون اول رئیس جمهور در بوشهر خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، سعید زرین‌فر پیش از ظهر امروز در نشست شورای اداری استان بوشهر با حضور وزیر اطلاعات اظهار داشت: بسیار خوشحال هستیم که وزیر محترم اطلاعات امروز در استان حاضر است و امیدواریم همه در خدمت‌رسانی به مردم به توفیق لازم برسیم.

 وی افزود: همه مسؤولان در راستای خدمات‌رسانی به مردم گام برمی‌دارند و به فضل خدا مسؤولان استان بوشهر با همدلی و وحدت در مسیر خدمت‌رسانی فعال هستند.

 معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: امروز عصر همایش بزرگداشت روز ملی مبارزه با استعمار و بزرگداشت سردار شهید رئیسعلی دلواری در بندر دلوار برگزار می‌شود.

 زرین‌فر تصریح کرد: شهید رئیسعلی دلواری در برابر دشمنان کشور ایستادگی کرد و بزرگداشت این شهید والامقام و سایر شهدای عظیم‌الشان امری لازم و ضروری است.

 این مسؤول از کلنگ‌زنی 2 رآکتور هسته‌ای با حضور معاون اول رئیس جمهور در بوشهر خبر داد و افزود: شنبه آینده بیستم شهریور با حضور دکتر جهانگیری معاون اول رئیس جمهور و صالحی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی، کلنگ 2 رآکتور بزرگ هسته‌ای در بوشهر به زمین زده خواهد شد.

 زرین‌فر ابراز داشت: جلسه شورای اداری استان نیز روز شنبه آینده با حضور دکتر جهانگیری در سالن کوثر استانداری بوشهر برگزار خواهد شد.

 انتهای پیام/2451/ق20