شناسهٔ خبر: 15130725 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نسیم | لینک خبر

چین شاید بازیکن سرشناسی نداشته باشد اما یک گروه است

پورعلی‌گنجی: بازی سختی مقابل چین خواهیم داشت/ هیچ تیمی برای باختن نمی‌آید

بازیکن تیم ملی فوتبال ایران گفت: بازی خیلی سختی برای هر دو تیم است. هیچ تیمی نمی‌آید که بازنده باشد و هر تیمی تمرکز بیشتری داشته باشد می تواند پیروز باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش «نسیم آنلاین» و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، مرتضی پورعلی گنجی هم درباره بازی فردا گفت: سرمربی تیم و آقای شجاعی صحبت‌های لازم را درباره بازی انجام دادند. بر اساس تجربه قبلی که از چین دارم می دانم که این تیم هواداران زیادی دارند و بازیکنانشان با تمام وجود تلاش می کنند. می دانیم بازی راحتی نداریم و آنها هم می‌دانند که شرایط راحتی نخواهند داشت.

وی افزود: بازی خیلی سختی برای هر دو تیم است. هیچ تیمی نمی‌آید که بازنده باشد و  هر تیمی تمرکز بیشتری داشته باشد می تواند پیروز باشد. چین شاید بازیکن سرشناسی نداشته باشد اما یک گروه است و امیدوارم با تمریناتی که انجام داده ایم فردا خوب ظاهر شویم.