شناسهٔ خبر: 15130511 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

ایمل فیضی تاکید کرد

انتقاد از دولت قبلی راه فرار «اشرف غنی» از فشارهای مردم و جامعه جهانی

سخنگوی «حامد کرزی» رئیس‌جمهور سابق افغانستان در واکنش به اظهارات «اشرف‌غنی» در مورد دولت قبلی این کشور گفت که رئیس‌جمهور کنونی به دنبال فرار از فشارهای مردم و جامعه جهانی است.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «اشرف‌غنی» رئیس‌جمهور افغانستان، در نشست ویژه با عنوان «بورد مشترک نظارت و انسجام» که نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و سفرای کشورهای مختلف نیز حضور داشتند، گفت که "بدبختانه ما اقتصاد فاسد را به‌ میراث گرفتیم."

«ایمل فیضی» سخنگوی رئیس‌جمهور سابق افغانستان، در واکنش به اظهارات اشرف‌غنی اظهار داشت: رئیس‌جمهور کنونی این کشور از مقامات و مشاوران ارشد و با صلاحیت حامد کرزی در بخش‌های مالی، اقتصادی، امنیتی و نظامی بود و اگر ضعفی در حکومت قبلی وجود داشت، غنی نیز جزئی از آن بود.

وی افزود که اشرف‌غنی با انتقاد از حکومت قبلی سعی در پوشاندن ضعف‌های حکومت خود دارد.

فیضی در گفت‌وگو با رادیو صدای آشنا اظهار داشت: می‌توانم بگویم که در بیشتر جلسات به ریاست رئیس‌جمهور سابق افغانستان، اشرف‌غنی نیز حضور داشت و مشاوره‌ها و دیدگاه‌های رئیس‌جمهور کنونی این کشور در تصمیم‌های مهم کرزی نقش داشت اما جای تأسف دارد که اکنون پس از گذشت حدود دو سال از تشکیل حکومت وحدت ملی، رئیس‌جمهور کنونی افغانستان هر مشکل دولت خود را به دوره‌های قبلی مرتبط می‌کند. پس در این صورت حکومت قبلی نیز مشکلات خود را باید گردن طالبان می‌انداخت.

سخنگوی رئیس‌جمهور سابق افغانستان ادامه داد: رهبران حکومت وحدت ملی پس از حدود دو سال به تعهدات خود به مردم عمل نکرده‌تمئ و حال تحت فشار مردم و جامعه بین‌المللی قرار گرفته‌اند بنابراین از حکومت کرزی انتقاد می‌کنند که این مسئله بهانه‌ای برای فرار از این فشارها است.

سخنگوی رئیس جمهور سابق افغانستان همچنین گفت که رئیس جمهور کنونی نباید ادارۀ امور خود را در مقایسه با حکومت قبلی به جلو ببرد، بلکه در عمل برای مردم بگوید که در دو سال گذشته چه کاری برای بهبود زندگی و اقتصاد مردم انجام داده است.

وی تأکید کرد: وضعیت امنیتی، سیاسی، اقتصادی و توسعه‌ای افغانستان در دو سال گذشته به صورت روزافزون وخیم‌تر شده است و تنها راه بیرون رفت از وضعیت کنونی این کشور، برگزاری لویه جرگه است.

رهبران رهبران حکومت وحدت ملی افغانستان در زمان تشکیل متعهد شدند که پس دو سال لویه جرگه را برگزار خواهند کرد.

رئیس‌جمهور سابق افغانستان نیز چندین بار از طریق رسانه‌ها خواستار برگزاری لویه جرگه شد.

انتهای پیام/.