شناسهٔ خبر: 15130334 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

آل سعود باید پاسخگوی شهادت مظلومانه افراد بی گناه باشد

ساری - ایرنا - همسر یکی از شهدای حادثه منا در قائمشهر گفت : آل سعود جنایت کار باید پاسخگوی شهادت مظلومانه افراد بی گناه باشد .

صاحب‌خبر -

نازی کامل همسر شهید معین تقوی کوتنایی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فاجعه غم بار منا به دلیل بی کفایتی آل سعود به وقوع پیوست که باعث به شهادت رسیدن تعداد بسیاری از حاجیان شده است .
وی اظهار داشت : وقت آن رسیده تا اداره چنین مناسک با اهمیتی که مربوط به مسلمانان جهان است به نهاد فراملی متشکل از ملتهای اسلامی سپرده شود .
همسر شهید معین تقوی کوتنایی درباره پیگیری مطالبات خود افزود : پول برای من چه ارزشی دارد وقتی همسرم مرا با کوله باری از تنهایی و مریضی تنها گذاشته است .
وی با گلایه از حرف های برخی افراد در خصوص پرداخت دیه های میلیاردی بسیار بیان کرد که برخی از مردم از خبرهای ضد و نقیض بعضی از رسانه ها ، فکر می کنند که پول می تواند جای همسر از دست رفته ام را بگیرد.
وی از رسانه ها خواست بجای انتشار اخبار ضد و نقیض که منجر به ناراحتی و بغض خانواده های شهدا می شود به دنبال فضا سازی برای محکومیت جهانی آل سعود باشند .
نازی کامل گفت : پیکر مطهر این شهید بعد از 3 روز از حادثه منا به کشور انتقال یافت .
مرحوم معین تقوی کوتنایی 67 سال سن داشت که در فاجعه منا سال گذشته شهید شد.
7334/7335/1899