شناسهٔ خبر: 15129912 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اعزام 25 گروه جهادی به روستاهای کهگیلویه و بویراحمد

هزارو 300 دانشجو در قالب 22 گروه جهادی از ابتدای تابستان امسال به مناطق محروم کهگیلویه و بویراحمد اعزام شدند.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد،مسئول بسیج دانشجویی استان با اشاره به اینکه تا کنون اعزام 25 گروه جهادی به روستاهای کهگیلویه و بویراحمدهزار و 700 دانشجو در قالب 25 گروه جهادی برای اعزام به مناطق محروم  استان اعلام آمادگی کرده اند گفت: افراد غیر بسیجی یا غیر دانشجو نیز در این اردوهای جهادی حضور داشتند .
شهرام مهدوی‌مطلق  با بیان اینکه حدود 800 نفر از این دانشجویان دختران جهادگر هستند افزود: 6 گروه جهادگر نیز از خارج استان     به مناطق مختلف اعزام شدند  که 81 روستا را زیر پوشش فعالیت های خود قرار می دهند .
مسئول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمدگفت: استفاده از گروه های جهادی بهترین فرصت برای دستگاه های خدمت رسان به روستاها در حوزه های مختلف فرهنگی، عمرانی و خدماتی است که هر چند در بخش هایی همکاری صورت می گیرد، متأسفانه همکاری مورد انتظار در سایر بخش ها وجود ندارد .
مهدوی مطلق با اشاره به اعزام گروه های جهادی در داخل  استان افزود: با توجه به سوابق اردوهای جهادی و اهمیت بالای محرومیت های فرهنگی روستاها  رویکرد امسال اردوهای جهادی تأکید بر خدمات فرهنگی است .