شناسهٔ خبر: 15127988 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مسؤول سازمان بسیج هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد

راهیابی 4 هنرمند کهگیلویه و بویراحمدی به مرحله کشوری جشنواره هنرهای تجسمی بسیج

مسؤول سازمان بسیج هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد از راهیابی 4 هنرمند کهگیلویه و بویراحمدی به مرحله کشوری هشتمین جشنواره هنرهای تجسمی بسیج خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، ربیع‌الله اصالت‌فر صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مرحله شهرستانی و استانی هشتمین جشنواره هنرهای تجسمی بسیج در استان برگزار و افراد برتر انتخاب شدند.

مسؤول سازمان بسیج هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه حدود 100 نفر در مرحله شهرستانی این جشنواره شرکت کردند، افزود: حدود 70 نفر از این افراد به مرحله استانی راه یافتند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه جشنواره امسال تولید محور بود، مرحله استانی با برگزاری کارگاه‌های آموزشی با حضور اساتید برجسته کشوری، (استاد امینی و استاد نجابتی) برگزار و آثار نیز با حضور داوران داوری و انتخاب شدند.

اصالت‌فر تصریح کرد: پس از ارزیابی و جمع‌بندی نهایی 4 اثر به عنوان آثار برتر انتخاب و برای شرکت در مرحله کشوری معرفی شدند.

وی گفت: رسول شریفی در رشته نگارگری، علی‌اکبر مهربانی و نیلوفر پاکدین در رشته نقاشی و احمد صلاحی در رشته کاریکاتور افراد راه یافته به مرحله کشوری این جشنواره بودند.

مسؤول سازمان بسیج هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: مراسم تجلیل از این هنرمندان هفته آینده با حضور مسؤولان استانی در یاسوج برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: در صورت امکان نمایشگاهی از آثار هنرمندان استان همزمان با هفته دفاع مقدس برگزار خواهیم کرد.

بر اساس این گزارش، مرحله کشوری هشتمین جشنواره هنرهای تجسمی27 تا 30 شهریور ماه سال جاری در تبریز برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/82028/ت20