شناسهٔ خبر: 15125968 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: مهر | لینک خبر

مدیر امور فرهنگی کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد:

۳۱۷ دانش آموز مددجوی کهگیلویه وبویراحمدی به مشهد مقدس اعزام شدند

یاسوج – مدیر امور فرهنگی کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد از اعزام ۳۱۷ دانش آموز مددجوی استان به مشهد مقدس خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، امیدوار کاراندیش شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این دانش آموزان دختر و پسر در قالب دو کاروان زیارتی مجزا در دو هفته متوالی به مشهد مقدس اعزام شدند.

وی بیان داشت: همچنین ۲۳۷ نفر از خواهران ایتام بالای ۱۸ سال  نیز از طریق موسسه عترت بوتراب و با همکاری کمیته امداد به مشهد مقدس اعزام شدند.

کاراندیش افزود: ۸۰ دانش آموز پسر تحت حمایت این نهاد نیز برای زیارت بارگاه امام رضا(ع) عازم مشهد شدند.

وی با اشاره به برگزاری سفرهای مختلف زیارتی برای مددجویان این نهاد گفت: همچنین در طول فصل تابستان نیز ۴۰۲ دانش آموز و دانشجوی مددجو به اردوهای مختلف زیارتی و تفریحی اعزام شده اند.

کاراندیش تصریح کرد: ارتقاء روحیه شادابی و نشاط در بین مددجویان، غنی سازی اوقات فراغت مددجویان این نهاد، آشنایی با سیره ائمه اطهار (ع) و تقویت ارزشها و باورهای دینی از اهداف برگزاری این اردوها است.