روزنامه چيني در آستانه ديدار تيم ملي ايران برابر چين از احتمال محروميت ايران به دليل اتفاقات پيش آمده در جريان ديدار برابر قطر خبر داد.
به گزارش ايسنا، تيم ملي فوتبال ايران در حالي برابر چين به ميدان ميرود که در بازي اول خود در برابر تيم ملي فوتبال قطر بازي جنجالي را پشت سر گذاشت که در دقايق پاياني به درگيري ختم شد.
اين روزنامه نوشته است: بازي دو تيم از حساسيت زيادي برخوردار بود و به نظر مي رسيد هر دو مربي نسبت به قضاوت داور سنگاپوري حساس شده بودند و عليه اکثر سوتهاي اين داور اعتراض ميکردند. علاوه بر اين تماشاگران حاضر در ورزشگاه نيز با ليزر، نور به صورت داور مسابقه ميزدند و کار قضاوت را براي اين داور سريلانکايي سخت کرده بودند.
جو متشنج شده آزادي که به «جهنم حريفان» معروف شده است در اواخر مسابقه تاثير زيادي در درگيري دو تيم داشت و اين نشان ميدهد اگر تيم ملي چين بخواهد در اين ورزشگاه بازي کند بايد حسابي براي اين جو آماده باشد.
از همان 30 دقيقه نخست بازي تماشاگران حاضر در اين ورزشگاه به شدت از تيم ملي شان حمايت کردند و بازي را براي قطريها سخت کرده بودند. در پايان نيمه نخست نيز که با تساوي بدون گل به پايان رسيد، يک اقدام ديگر از نيمکت ايران بار ديگر جو ورزشگاه را متشنج کرد و آن هم حمله کادرفني تيم ايران به داور سريلانکايي مسابقه در وسط زمين بود که با دخالت نيروهاي امنيتي ختم به خير شد.
تماشاگران ايراني معتقد بودند قطريها اغراق ميکنند و وقت زيادي از زمان را ميگيرند. بعد از آن در دقايق پاياني و وقتهاي اضافه بود که دروازهبان قطر اشتباه کرد و توپ را در اختيار مهاجم ايران قرار داد تا دروازه خودي را باز شده ببيند تا بعد از اين گل ورزشگاه آزادي صحنه درگيريهاي زيادي شود. بازيکنان و نيمکت نشينان ايران از يک طرف و چند بازيکن قطري از جمله کازورلا و سوريا از طرف ديگر رفتار خشني از خود نشان دادند.
در ادامه اين مطلب آمده است: نيروهاي امنيتي و پليس حاضر در اين ورزشگاه نتوانستند نظم و امنيت را به خوبي در جريان اين بازي را فراهم کنند.
وجود ليزر در بين تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادي براي اذيت کردن داور مسابقه اقدامي بود که ميتوانست جلوي آن گرفته شود و به نظر ميرسد تمامي اين اقدامات دست به دست هم بدهد تا ايران از طرف AFC با جريمه و محروميت روبرو شود.
∎