شناسهٔ خبر: 15122425 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه اطلاعات | لینک خبر

هلاکت ۴۰ مزدور سعودی در حمله توپخانه‌ای نیروهای یمنی به جنوب عربستان

صاحب‌خبر -
سرویس خارجی: حملات توپخانه ای ارتش و کمیته های مردمی یمن به پایگاه های «الطوال» و «المصفق» در جنوب عربستان، به هلاکت ۴۰ مزدور سعودی و زخمی شدن دهها تن دیگر منجر شد. یک منبع نظامی گفت: در این حملات، خسارات زیادی به نظامیان سعودی و تجهیزات آنها وارد شد. این منبع نظامی افزود: این حمله در واکنش به یورش وحشیانه جنگنده های عربستان به مناطق مسکونی و کشتار زنان و کودکان بیگناه یمنی، صورت گرفت. در همین حال، نیروهای ارتش وکمیته های مردمی یمن، مواضع مزدوران عربستانی در «العقبه» و«صبرین» در استان «الجوف» را نیز به شدت مورد حمله توپخانه‌ای قرار دادند که به هلاکت شماری از مزدوران سعودی انجامید .

از سویی، یک منبع نظامی گفت: ارتش و کمیته‌های مردمی یمن توانستند با تسلط بر مواضع مزدوران عربستانی در اطراف «میدی»، منطقه نظامی «الموسم » در جنوب «جیزان» عربستان را به کنترل خود درآورند.این منبع کشته شدن شماری از نظامیان سعودی، انهدام دو تانک و سه خودرو زرهی و همچنین اسارت شماری از آنها به همراه مقادیر زیادی سلاح ومهمات را تایید کرد.

از سوی دیگر، ستاد نیروهای مسلح امارات متحده عربی اعلام کرد، یک نظامی دیگر این کشور که در قالب نیروهای ائتلاف سعودی در یمن حضور داشت، کشته شده است.

در همین حال، نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن در پاسخ به حملات بی وقفه ائتلاف سعودی به خاک این کشور، سه پایگاه نظامی عربستان را در استان های «عسیر» و «جیزان» هدف حملات موشکی و توپخانه ای خود قرار دادند .یگان موشکی نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن چند موشک به پایگاه «عین الثورین» عربستان در استان عسیر در جنوب این کشور شلیک کرد.

از سوی دیگر، جنگنده های سعودی یک مسجد را در استان جوف در شمال یمن بمباران کردند که بر اثر آن یک شهروند کشته و یک تن دیگر زخمی شد.همچنین در جریان بمباران مناطق مسکونی استان جوف، یک زن کشته شد و دو تن دیگر زخمی شدند.جنگنده های ائتلاف سعودی همچنین شبکه مخابرات استان عمران و مناطق مسکونی استان های جوف، صعده و حجه را بمباران کرد. از طرفی، جنگنده های عربستان، مناطقی از استان «صعده» در شمال یمن را با بمب های خوشه ای هدف قرار دادند .

از سویی، برخی منابع از وقوع یک حمله انتحاری به یک ایست بازرسی در «عدن» واقع در جنوب یمن و کشته شدن سه نظامی وابسته به منصور هادی، رئیس جمهوری مستعفی و متواری این کشور خبر دادند . در همین حال، هفت تن از عناصر گروه تروریستی القاعده در حمله هوایی پهپادهای آمریکا به یک خانه در شهر «الوادی» استان «مارب» در جنوب یمن کشته شدند.

در تحولات سیاسی نیز،«اسماعیل ولد الشیخ احمد» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن در ادامه تلاش‌های این سازمان برای حل بحران این کشور با «یوسف بن علوی» وزیر خارجه عُمان دیدار کرد.در همین حال، هیات انصارالله که در عمان حضور دارد و عربستان اجازه ورود این هیات به صنعا در یمن را نمی دهد از دیدار با نماینده سازمان ملل در عمان سر باز زد و خواستار دیدار با ولد الشیخ احمد در صنعا شد . از طرفی منابع خبری اعلام کردند که منصور هادی، رئیس‌جمهوری مستعفی یمن قصد دارد برای حضور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل و دیدار با باراک اوباما و جان کری، ماه جاری میلادی به نیویورک برود.

در چنین شرایطی «ترزا می» نخست وزیر بریتانیا در حاشیه نشست گروه۲۰ در چین، در دیدار با هیات عربستان با وجود ادامه فروش تسلیحات و تجهیزات نظامی انگلیسی به این کشور، نگرانی‌ خود را نسبت به بحران یمن به طرف سعودی ابراز کرد.